United og Arsenal med rekordbud

Manchester United og Arsenal har begge prøvd å sikre seg Leverkusens stopper Jens Novotny. Men tyskerne sier nei til hele 325 mill. for 26-åringen. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Manchester United slang nylig inn et bud på 305 mill. kroner, skiver Daily Mail i dag. Men ligamesterne ble en tanke overrasket da de fikk vite at Arsenal allerede hadde fått avslått et bud på 325 mill. tidligere i høst.

United skal ha følt at Novotny er den ideelle partner til nederlandske Jaap Stam. Arsenal ser på stopperen som den perfekte erstatter for Tony Adams.

Ifølge avisa kommer Novotny på tross av avslagene likevel til å bytte klubb neste sommer. Leverkusen hilser velkommen en budauksjon mellom de engelske toppklubbene.

Novotny har kontrakt med Leverkusen fram til 2005, men skal ha uttrykt ønske om spill i en annen liga, fortrinnsvis Premier League.

 • Rio Ferdinand ble verdens dyreste back da han ble solgt fra West Ham til Leeds for 240 mill. kroner i forrige uke.

  - Ligg unna Fowler


  Liverpool-manager Gerard Houllier varsler at Robbie Fowler ikke er til salgs - uansett pris. Med Emile Heskey og Michael Owen som førstevalg på topp, svirrer ryktene om at Fowler er misfornøyd som reserve. Og det er nok av klubber som vil ha måljegeren. - Chelsea har bekreftet interessen sin, og det har vært to-tre andre henvendelser. Men beskjeden til alle er den samme: Han er enkelt og greit ikke til salgs, sier Houllier.

  - Grimandi slo meg


  Arsenal sløste bort en tomålsledelse da Bayern München stakk av med ett poeng etter 2-2 i London i går kveld. Oppgjøret var ampert i sluttminuttene, og Bayern-ving Hasan Salihamidzic påstår at Gilles Grimandi mistet besinnelsen. - Grimandi slo meg faktisk. Men det er ingen stor sak for meg, og jeg kommer ikke til å holde det mot ham, sier Salihamidzic. Arsenal-manager Arsene Wenger var sjøl i en krangel med fjerdedommeren, og registrerte ikke Grimandis oppførsel. - Jeg så ikke noe sånt, sier Wenger.

  Vil ha trenerjobb etter frikjennelse


  David Jones ble frikjent for overgrepsiktelser i går. Nå vil den tidligere Southampton-manageren tilbake i jobb. 44-åringen gikk ut i permisjon da anklagene mot ham ble kjent i 1999. I mellomtida har Glenn Hoddle fått sjefsjobben på The Dell. - Jeg ville ikke bort fra fotball, det var et sjokk for meg. Nå må jeg starte på nytt, og det skal jeg gjøre, sier Jones.

  West Ham-back ny Strasbourg-trener?

  West Hams Mark Keller er er på vei tilbake til Strasbourg. Først som spiller fram til sommeren, så som trener for 1. divisjonslaget. 33-åringen spilte fem år for Strasbourg på 90-tallet, og sliter med å komme seg på laget i Premier League. - Jeg har fortsatt en følelse for området og klubben, og Strasbourgs oppbygningsprosjekt er spennende, sier Keller.

 • Kilder: Daily Mail, The Mirror, Football365 og Press Association.