Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United og Bellamy etterforskes av politiet

Bråk og myntkast på Old Trafford.

POLITIET TAR SAKEN: Her går Craig Bellamy løs på en United-supporter. Foto: PA
POLITIET TAR SAKEN: Her går Craig Bellamy løs på en United-supporter. Foto: PA Vis mer

||| (Dagbladet.no): Det gikk hardt for seg, både på banen og på tribunen under gårsdagens Manchester-derby.

Craig Bellamy dyttet til en United-supporter som brøt seg inn på banen på overtid. Både City-spissen og Manchester United kan bli straffet av det engelske fotballforbundet for den hendelsen.

City-spissen fordi han fysisk la hånd på supporteren, United fordi de ikke klarte å holde fans unna gressteppet.

Greater Manchester-politiet sier i dag at 51 supportere ble fraktet ut av arenaen i går.

- På slutten av derbyet mellom Manchester United og Manchester City løp en mann inn på banen, han ble tatt hånd om av politiet og vakter. I løpet av hendelsen skjedde det noe mellom mannen og en spiller fra Manchester City FC. Vi har ikke mottatt en klage fra noen av partene, men politiet fortsetter å undersøke hendelsen, sier en polititalsmann.

Gary Neville, Uniteds ubenyttede innbytter, lever også farlig etter sin elleville feiring, i retning av City-fansen. 34-åringen ble bøtelagt for feiring mot Liverpool-fansen i 2006.

I tillegg kan United straffes for kasting av mynt fra United-supporterne i Stratford End mot City-innbytter Javier Garrido, i pausen. Trolig var målet for mynten Carlos Tevez, den tidligere United-spissen som ble pepet ut hver gang han var nær ballen i går.

- Det kom noe fra tilskuerne, men han er ok, sier City-manager Mark Hughes om myntkastet.

City-sjefen så ikke hendelsen med Bellamy, og forsvarer sin spiss med at supporteren aldri skulle fått løpe inn fra tribunen.

- Jeg er sikker på at folk kommer til å gjøre mye ut av dette, sier Hughes.

LØP MOT CITY-FANSEN: Ifølge Sky Sports løp Neville jublende mot City-fansen, før han stoppet opp og latet som han varmet opp. Foto: AFP/ANDREW YATES
LØP MOT CITY-FANSEN: Ifølge Sky Sports løp Neville jublende mot City-fansen, før han stoppet opp og latet som han varmet opp. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling