Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United og City donerer millionbeløp

Manchester United og Manchester City donerer til sammen over en million kroner til The Trussel Trust. En veldedighet som sørger for mat til de som trenger det.

GÅR SAMMEN: Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola er vanligvis rivaler. I en tid hvor fotball er mindre viktig får de to klubbene sammen og donerer millionbeløp. Foto: NTB/Scanpix
GÅR SAMMEN: Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola er vanligvis rivaler. I en tid hvor fotball er mindre viktig får de to klubbene sammen og donerer millionbeløp. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

- Vi er stolte av rollen våre supportere har med å hjelpe lokale matstasjoner og gjenkjenner den økte belastningen som vil bli lagt på disse som et resultat av koronaviruset, sier Manchester-klubbene i en felles uttalelse.

Med emneknaggen #ACityUnited forenes byrivalene om å støtte matstasjonene som drives av The Trussel Trust, med 100.000 pund til sammen. Det tilsvarer en sum på vel 1,3 millioner kroner.

- På vegne av matstasjonene i vårt nettverk i Manchester takker vi dere inderlig mye, sier driftsleder i Trussel Trust, Rachel Macklin.

Hele Norges coronakart