PÅ VEI TIL TYRKIA: Robin van Persie var et godt stykke unna gammel superform sist sesong. Nå er han på vei til Fenerbahce. Foto: Philip Oldham / Sportimage / Cal Sport Media / NTB Scanpix
PÅ VEI TIL TYRKIA: Robin van Persie var et godt stykke unna gammel superform sist sesong. Nå er han på vei til Fenerbahce. Foto: Philip Oldham / Sportimage / Cal Sport Media / NTB ScanpixVis mer

- United og Fenerbahce enige om van Persie-overgang

Fireårskontrakt.

(Dagbladet): Manchester United skal ha blitt enige med Istanbul-klubben Fenerbahce om en overgang for Robin van Persie, melder Sky Sports i formiddag.

Den nederlandske spissen skal være klar til å skrive under på en fireårskontrakt med den tyrkiske storklubben. Fenerbahce håper å offentligjøre overgangen offisielt før helga.

Positiv Nani Fenerbahce-sjef Guiliano Terraneo dro til London nylig for å diskutere en mulig avtalen med 31-åringen, som har ett år igjen av kontrakten med United.

Tidligere denne uka ble en annen United-spiller, nemlig Nani, klar for samme klubb. Portugiseren ser gjerne at van Persie følger etter.

- Jeg har ikke snakket med Robin van Persie ennå. Men hvis han kommer til Fenerbahce, tror jeg det vil bli veldig bra, sier han.

- Jeg kjenner Robin veldig godt, og det vil være en god beslutning hvis Fenerbahce henter ham.

Tynt bemannet Van Persie hadde en fantastisk førstesesong i United, og var svært delaktig i seriegullet i Sir Alex Fergusons siste sesong i klubben.De to siste sesongene har imidlertid nederlenderen slitt med skader, og sjelden vist det samme nivået.

Hvis Sky Sports' kilder er korrekte, er United veldig tynt bemannet på spissplassene akkurat nå. Klubben valgte å ikke forlenge avtalen med Radamel Falcao, men Javier Hernandez skal i utgangspunktet komme tilbake til Manchester etter å ha vært i Real Madrid på lån.

De andre angriperne i United per dags dato er Wayne Rooney og tenåringen James Wilson.