United og Solskjær totalslaktes dagen derpå

Lokalavis er ikke nådig i kritikken sin etter stortapet mot Everton.

TØFFE TIDER: Det er ikke mye ros å få om dagen for Solskjær. Nå har Manchester Evening News slaktet hans utvalgte mot Everton i helga. Foto: REUTERS / Sergio Perez / NTB Scanpix
TØFFE TIDER: Det er ikke mye ros å få om dagen for Solskjær. Nå har Manchester Evening News slaktet hans utvalgte mot Everton i helga. Foto: REUTERS / Sergio Perez / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var en svært begredelig ettermiddag for Ole Gunnar Solskjær i helga. Manchester United tapte 4-0 mot Everton, og rødtrøyene så ikke ut til å være i nærheten av å få et resultat.

Etter tapet har ikke reaksjonene vært av det milde slaget. På Sky Sports freste blant andre Gary Neville mot spillerne og var ikke fornøyd med det han så på Goodison Park.

- Det er pinlig å se på noen av spillerne. Jeg er fullstendig rasende.

- Jeg har full tiltro til at Ole gjør det som må gjøres og klubben vil støtte ham. Men jeg må si, den prestasjonen i dag var råtten, sa Neville etter kampen.

Flere bunnkarakterer

Dagen derpå har reaksjonene fortsatt å strømme inn fra medier. I dagens papirutgave av Manchester Evening News har de på ingen måte vært nådige i kritikken mot Solskjærs menn.

På spillerbørsen er det bare to karakterer (fra 0 til 10) som gjelder for de elleve som startet mot Everton. Bare karakter 0 og 1 har blitt gitt av Sam Luckhurst i lokalavisa.

Anthony Martial og Nemanja Matic måtte begge tåle å få strykkarakter av Luckhurst. Blant annet skriver journalisten dette om Nemanja Matic:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer