Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United ønsker Geremi

I følge The Sun vil Manchester United gi Middlesbrough kamp om midtbanespilleren Geremi.

Den kamerunske landslagsspilleren er på utlån til 'Boro fra Real Madrid ut sesongen, og manager Steve McLaren ønsker stjernespilleren på permanent basis.

Og nå skal altså sir Alex Ferguson være villig til å villig til å dra fram sjekkheftet for å snappe Geremi foran nesen på sin gamle assistentmanager.

Real Madrid skal være villige til å selge for om lag 100 millioner. De har jo tross alt brukbart med midtbanespillere fra før...

The Sun skriver også at Arsenal er ute på jaktmarkene. Chelseas store midtstoppertallent, John Terry, ble for dyr. Nå har Arsene Wenger heller sett seg ut Terrys kollega William Gallas som erstatter for 36 år gamle Martin Keown.

Chelsea skulle ha 130 millioner for Terry, men franske Gallas kan gå for 80.

Den mest oppsiktsvekkende nyheten i dag er likevel at Teddy Sheringham skal være på vei til Sporting Lisboa. Portugiserne er villige til å strekke seg langt for å få kloa i den aldrende Tottenham-angriperen. Sheringhams ukelønn på snaut 300.000 kroner i England, skal bare vær for barnemat å regne.

- Sporting har forhørt seg, og vi venter på videre beskjeder fra dem, sier 37-åringens agent Barry Neville i følge BBC.

POPULÆR: Geremi skal være ønsket både av Middlesbrough og Manchester United til sommeren. Her i aksjon for Kamerun i sommer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media