Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Overgangsrykter

- United ønsker Monaco-spiller. Må sannsynligvis ut med gigantsum

Her er dagens ryktebørs. 

LINKES TIL UNITED: Ifølge tabloidavisa The Sun ønsker manager José Mourinho Monaco-stjerne Bernardo Silva. Spilleren vil koste rundt 700 millioner kroner, og United vil få kamp av Real Madrid, om vi skal tro avisa. Foto: NSJ Sports/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
LINKES TIL UNITED: Ifølge tabloidavisa The Sun ønsker manager José Mourinho Monaco-stjerne Bernardo Silva. Spilleren vil koste rundt 700 millioner kroner, og United vil få kamp av Real Madrid, om vi skal tro avisa. Foto: NSJ Sports/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Vi starter dagens ferske ryktebørs med Manchester United.

Ifølge tabloidavisa The Sun ønsker manager José Mourinho Monaco-stjerne Bernardo Silva. Spilleren vil koste rundt 700 millioner kroner, og United vil få kamp av Real Madrid, om vi skal tro avisa.

Manchester United har flere ganger blitt linket til superstjerne Antoine Griezmann, og Silva blir sett på som en spiller som kan utgjøre en fryktet duo med franskmannen.

Samtidig har agenten til Manchester United-spiller Luke Shaw uttalt at backen ikke er på vei bort fra Manchester United, slik noen har antydet.

- Han er veldig fornøyd med å være i klubben, og Manchester United er fornøyd med å ha ham, sier Jonathan Barnett til Sky Sports.

Det er mye snakk om Manchester United i ryktespaltene i disse dager. Sky hevder at Manchester United har blitt enige med Lyon om en overgang for Memphis Depay.

Prisen skal ligge på rundt 220 millioner kroner totalt. Ifølge kilder skal United ha sikret seg en klausul som gjør at de kan kjøpe ham tilbake, i tillegg til en klausul som gir penger i klubbkassa ved videresalg.

Kjemper om assist-konge

Southampton-forsvarer Jose Fonte har bedt klubben om å bli solgt allerede i januar, og nå er spilleren i samtaler med West Ham. ifølge Sky Sports.

33-åringen blir sett på som en forsterkning for manager Slaven Bilic, som leder et mannskap som slipper inn veldig mye mål denne sesongen.

The Guardian skriver at Everton og Swansea kjemper om underskriften til Young Boys-spiller Yoric Ravet, avisa siterer franske LÉquipe. Han omtales som en «assist-konge».

Samtidig kan Swansea muligens kvitte seg med Wayne Routledge, som skal være ønsket av Birmingham.

Andre rykter:

Barcelona forbereder seg på et bud på rundt 450 millioner for Arda Turan som linkes til Kina (The Sun).

Aston Villa har fått avslått et bud på Jordan Rhodes fra Middlesbrough (Daily Mail).

Southampton ønsker Mamadou Sakho på lån, men Liverpool ønsker å selge (Daily Mail).

Hull har avslått et tredje bud fra West Ham på Robert Snodgrass (Daily Mail).

Andros Townsend kan gjøre en sensasjonell retur til Newcastle (Daily Mirror).

Arsenal har sagt ifra til Juventus at de kan glemme Alexis Sanchez (Daily Mirror).

Chelsea ønsker Atletico Madrid-stjerne Yannick Carrasco (Daily Star).

Burnely nærmer seg signeringen av Barnsleys Marc Roberts (The Guardian).

Tidligere Liverpool-spiller Xabi Alonso har tenkt å legge opp etter inneværende sesong (Bild).

Hull nærmer seg Olympiakos-spiller Omar Elabdellaoui (Sky Sports).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media