Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United på brassejakt

Det er ikke lenger bare snakk om Ronaldinho.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå er det Ronaldinhos VM-kompis Kleberson som også skal være på vei til Old Trafford, skriver den anerkjente avisa The Guardian i dag.

Manchester United håper å kunne presentere midtbanespilleren i rød-hvitt i slutten av uka. Overgangen fra brasilianske Atletico Paranaense skal være verd 67 mill. kroner.

Direktør Peter Kenyon møtte den brasilanske klubben i helga, og ytterligere forhandlingere skjer ifølge avisa dag.

Tidligere har Klebersen vært koblet til både Leeds, Newcastle, Celtic og Birmingham.

- Vi hadde en plan om å bygge opp stallen vår på nyåret, og nå er vi på vei til å få det til, sier Kenyon.

Samme United-direktør har ansvaret for jakten på PSG-angriper Ronaldinho. Målet er at 23-åringen blir klar for Ole Gunnar Solskjærs klubb før United reiser på treningsleir i USA i slutten av uka.

- Jeg er veldig trygg på at Ronaldinho-overgangen går i orden forhåpentligvis før vi drar til USA. Jeg var veldig glad for at han sto fram og sa han ville komme til oss i helga. Det er et godt tegn, sier Kenyon.

  • Kleberson kan erstatte Juan Sebastian Veron, som er på vei til Chelsea for drøyt 160 mill. kroner. Men først vil midtbanespilleren snakke med manager Alex Ferguson.

    - Han skal snakke med Ferguson, fordi han vil ikke reise hvis manageren ser en framtid for ham i klubben, sier Veron-agent Fernando Hidalgo

    (Dagbladet.no)

UNITED-KOMPISER?</B> Ronaldinho og Kleberson sammen for Brasil under Confederations Cup for tre uker. Nå er begge aktuelle for Manchester U.