United på desperat jakt etter stjernespiller, men Ronaldo glipper

Dagens ryktebørs.

I GANG:  Cristiano Ronaldo sammen med den nye Madrid-treneren Rafael Benitez.  Foto: NTB Scanpix
I GANG: Cristiano Ronaldo sammen med den nye Madrid-treneren Rafael Benitez. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et av sommerens heiteste rykter har vært Cristiano Ronaldos retur til Manchester United. Ryktet ble bare sterkere etter nye ingredienser som Rafael Benitez ankomst i Madrid.

Men i dag rykker Louis van Gaal ut og punkterte ryktet en gang for alle.

United har/tar seg ikke råd til å hente stjernespilleren:

- Han kan komme, men det er ikke mulig nå. Det har noe med hvor mye Manchester United er villige til å bruke på å hente en spiller, forklarer van Gaal til Telegraph.

Desperat jakt Derimot er van Gaal klar på at klubben få inn en stjernespiller i troppen. Til Telegraph forteller nederlenderen at minnene om 0-1 tapet mot Chelsea fortsatt gnager ham:

- Chelsea har Hazard. Han er alltid en trussel, og kan alltid score. City har Agüero, Barcelona har Messi, Neymar og Suarez. Bayern har Robben og Ribery. Manchester United skal konkurrere med de klubbene, så vi må lete etter de type spillerne. Vi trenger kreative spillere, sier van Gaal.

Ciao Giallorossi!! ?? A video posted by Wojciech Szczesny (@wojciechszczesny1) on Jul 26, 2015 at 1:23pm PDT

Barcelonas Pedro skal være nære en overgang til de røde djevlene, skriver Daily Mail.

Pedro var ikke fast inventar hos katalanerne i fjor, og skal nå være interessert i å flytte på seg for å få fast spilletid, skriver avisa.

Møte med presidenten En annen som er blitt heftig lenket til United i sommer - er Sergio Ramos. Midtstopperen skal nå i møter med den mektige Madrid-presidenten Florentino Perez.

Kilder tett på klubben hevder at Ramos er nær å skrive under på en ny kontrakt med det spanske hovedstatslaget, og at en overgang til England dermed er ute av bildet.

Chelsea jakter Stones Chelsea og Josè Mourinho har allerede fått avslag på to bud for Everton-stopperen John Stones. 250 millioner var ikke nok til å få et ja fra Liverpool-klubben.

Nå skal Mourinho være villig til å legge 300 millioner kroner på bordet for å sikre den britiske forsvarsspilleren, som visstnok skal være svært lysten på en overgang til de regjerende mesterne, skriver Daily Mail.

JAKTET AV CHELSEA:  John Stones.  Foto: NTB Scanpix
JAKTET AV CHELSEA: John Stones. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hvis Stones flytter til London - vil Everton starte jakten på Jonny Evans.

Klar for Roma Wojciech Szczesny var Arsenals faste sisteskanse, men mistet tittelen da David Ospina kom til London-klubben i januar. Og nå er Szczesnys tid i Arsenal over.

Den polske keeperen bekrefter selv på Instagram at han er på vei til Serie A-klubben Roma.

Samtidig opplyser Stevan Jovetic at han forlater Manchester City til fordel for Inter Milan.

Jakter Adebayor Tottenham-spiss Emmanuel Adebayor har vært i fokus for alt annet enn fotball det siste året. Nå skal Swansea være interessert i å gi spissen spilletid igjen, skriver Daily Star.

KLAR FOR BAYERN:  Arturo Vidal.  Foto: NTB scanpix
KLAR FOR BAYERN: Arturo Vidal. Foto: NTB scanpix Vis mer

Samme avis mener å vite at Manchester City gjør alt i sin makt for å hente en av Bundesligaens beste spillere forrige sesong - Kevin de Bruyne.

Manchester-klubben skal være villige til å gi Wolfsburg 550 millioner kroner, og midtbaneeleganten en seksårskontrakt.

Vidal vraker England Juventus midtbanesliter Arturo Vidal skal ha vært i Manchester Citys søkelys, men nå kan City-fansen rydde plass til nye drømmeoverganger.

Chileneren har nemlig skrevet under for Bayern München.

I CITYS RADAR:   Kevin De Bruyne. Foto: NTB Scanpix
I CITYS RADAR: Kevin De Bruyne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer