United på heksejakt

Juan Sebastian Veron - med kallenavnet «den lille heksa» - er på vei til Manchester United for 310 millioner kroner. United benekter imidlertid i dag at han er klar.

Alle britiske aviser og nettsteder skriver om Verons overgang til United i dag. Verons agent, Gustavo Mascaradi, skal i samtaler med Peter Kenyaon i United i dag.

Mascaradi sa til argentinsk radio i går at klubbene er enig om en overgangssum på 310 millioner kroner og en ukelønn på 1 105 000 kroner - 780 000 etter skatt. Det gjør Veron til den dyreste spillere på balløya og den best betalte United-spilleren.

- Jeg har hatt fire gode år i Italia, men nå er det tid for nye utfordringer. Jeg ville elske å spille Premier League-fotball, sier Veron til The Sun.

I en pressemelding i dag benekter imidlertid Manchester United at Veron er klar for klubben.

- Manchester United har ikke signert Juan Veron. Vanligvis kommenterer ikke vi overgangsrykter, men i dette tilfellet er det viktig å gjøre oppmerksom på at historiene om at vi er enige med spilleren, ikke er sanne, sier Patrick Harveson i United til klubbens hjemmeside.

Men det står uansett et hinder i veien. Et falskt pass kan velte alt.

I dag spørres Veron ut av det italienske fotballforbundet. Argentineren står i fare for å bli straffet på grunn av falskt pass. Det hele er Lazios skyld, mener Veron.

- Han har alltid fastholdt sin uskyld og han føler seg ikke skyldig i noe som helst, sier en nær kilde av Veron til The Mirror.

Denne tvisten skal være noe av grunnen til at Veron nå ønsker seg bort fra Roma. 26-åringen kan bli suspendert.

Blir han utestengt i mer enn tre måneder krever United en lavere overgangssum. Får han seks måneder eller mer gjelder ikke avtalen, skriver The Mirror.

Det er ikke ventet noen avgjørelse i pass-saken før i neste uke.

(Dagbladet.no)

<B>HØYT OPPE:</B> Argentinske Juan Sebastian Veron er rangert som en av de beste midtbanespillerne i Serie A. Han har 41 landskamper og har scoret seks mål.