United på heksejakt

Juan Sebastian Veron - med kallenavnet «den lille heksa» - er på vei til Manchester United for 310 millioner kroner. United benekter imidlertid i dag at han er klar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alle britiske aviser og nettsteder skriver om Verons overgang til United i dag. Verons agent, Gustavo Mascaradi, skal i samtaler med Peter Kenyaon i United i dag.

Mascaradi sa til argentinsk radio i går at klubbene er enig om en overgangssum på 310 millioner kroner og en ukelønn på 1 105 000 kroner - 780 000 etter skatt. Det gjør Veron til den dyreste spillere på balløya og den best betalte United-spilleren.

- Jeg har hatt fire gode år i Italia, men nå er det tid for nye utfordringer. Jeg ville elske å spille Premier League-fotball, sier Veron til The Sun.

I en pressemelding i dag benekter imidlertid Manchester United at Veron er klar for klubben.

- Manchester United har ikke signert Juan Veron. Vanligvis kommenterer ikke vi overgangsrykter, men i dette tilfellet er det viktig å gjøre oppmerksom på at historiene om at vi er enige med spilleren, ikke er sanne, sier Patrick Harveson i United til klubbens hjemmeside.

Men det står uansett et hinder i veien. Et falskt pass kan velte alt.

I dag spørres Veron ut av det italienske fotballforbundet. Argentineren står i fare for å bli straffet på grunn av falskt pass. Det hele er Lazios skyld, mener Veron.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer