United på tabelltoppen

Manchester United- Leicester 2-0. Ole Gunnar Solskjær kan feire med spisskompis Andy Cole som gjorde to mål på Old Trafford. De røde djevlene kan kose seg på toppen av tabellen - i alle fall til Leeds møter Wimbledon i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Solskjær spilte hele kampen i stedet for for David Beckham som hadde karantene. Det ble ingen mål på nordmannen, men han var nest sist på ballen da Cole scoret målet alle snakker om i England i dag:

Phil Neville la inn fra sin backplass og traff Solskjær midt i krøllene. Kristiansunderen styrte ballen mot Cole, riktignok litt bak ham og i ugrei høyde. Cole kastet seg rundt som en katt og brasset ballen via den borteste stolpen og inn i nettet.

- Målet var enormt. Det er ingen annen måte å beskrive det på, sier manager Alex Ferguson. Sjefen mener Cole burde være aktuell som spiss for England mot Skotland.

- Med den formen han er i, har han spilt seg inn i diskusjonen. Det blir spennende å se hva som skjer, sier Ferguson.

Ferguson ble nok en gang feiret på Old Trafford i går. Anledningen denne gangen:

For nøyaktig 13 år siden - 6. november 1986 - troppet han opp på jobb der for første gang. To dager seinere ledet han United til 2-0-tap borte mot Oxford.

- Ja, det er 13 år siden i dag, og resultatet ble det samme, bare omvendt. Tida flyr, og det er i grunn det rareste, sier en ettertenksom United-sjef.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer