Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United rasende etter Pogba-rykter

Manchester United slår knallhardt tilbake etter at nye Paul Pogba-rykter hevdet at han er på vei bort fra klubben.

SLÅR TILBAKE: Manchester United hevder at det ikke er noe problemer mellom Paul Pogba og Jose Murinho. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Manchester United hevder at det ikke er noe problemer mellom Paul Pogba og Jose Murinho. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lenge har det florert rykter om at forholdet mellom Paul Pogba og Manchester United-manager José Mourinho skal være ganske kjølig.

For to dager siden skrev The Telegraph at José Mourinho skal være forundret over at Paul Pogba skal ha antydet at ikke alt er står bra til mellom duoen.

Avisa skriver at Mourinho vet han kan være provoserende med spillerne sine til tider, for å få fram en reaksjon, men portugiseren forventer at spillerne tar det opp med ham ansikt til ansikt dersom de har noe på hjertet.

Uttalelsene kommer i kjølvannet av rykter som oppsto i sommer om at Pogba ikke er fornøyd med José Mourinho og tingenes tilstand i klubben. Samtidig har ryktene hevdet at Barcelona lå som en gjedde i sivet og ventet på å legge inn et bud.

For selv om det engelske overgangvinduet er stengt, kan de fortsatt selge spillere i august. Ulike land har ulike deadlines. Spania har for eksempel 31.august, mens det italienske overgangsvinduet stenger på fredag.

SESONG 03 #02: Vi går gjennom spillerne som leverte i første runde. Er det noen du bør ha? Noen du bør styre unna? Vi ser også nøyere på tre spillere som mange har hentet inn på sitt lag. Er det en fallgruve? Video: Per Ervland / Dagbladet Vis mer

Isfront-rykter

Og i natt kom det nye rykter i Pogba-sagaen. The Sun hevdet at det er en isfront mellom de to etter en heftig krangel på sjefens kontor.

Avisa skriver at Mourinho skal ha kalt Pogba inn på kontoret og skjelt ham ut. Dette etter at Pogba skal ha gjort en gest for å håne Mourinho.

- Om du vil dra, bare gjør det, hevdet The Sun at Pogba skal ha sagt.

- Vil du prate med meg igjen, gjør det gjennom advokaten min, skal ha vært Pogbas svar ifølge The Sun.

Raser mot ryktene

The Sun har noen svin på skogen opp gjennom årenes løp, og nå hevder Manchester United at saken om Pogba og Mourinho bare er vrøvl, oppspinn og pølsevev.

I dag slår de knallhardt tilbake mot avisa, gjennom Sky Sports.

Det er Sky Sports-journalisten James Cooper som videreformidler klubbens ståsted i en direktesendt sending.

- United har pratet med meg i dag tidlig. Det er veldig uvanlig at de reagerer på oppslag som dette i det hele tatt, og ekstra spesielt at de går ut på den måten, sier Cooper i sendingen, ifølge svenske Aftonbladet.

- De er rasende og sure og forteller meg at det ikke har vært noe bråk mellom Mourinho og Pogba. De sier at saken bare er tull.

Siste ord er garantert ikke sagt i Pogba-sagaen. Så gjenstår det å se om det er Manchester United eller de engelske tabloidene som er på bløffetur.