- United satset på meg i en vanskelig periode

Derfor vil han bli i klubben.

VIL BLI: - Manchester United satset på meg etter at jeg hadde gått igjennom et veldig vanskelig år, sier Radamel Falcao - som ønsker å bli i klubben i mange år framover. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
VIL BLI: - Manchester United satset på meg etter at jeg hadde gått igjennom et veldig vanskelig år, sier Radamel Falcao - som ønsker å bli i klubben i mange år framover. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Radamel Falcao sier at han er svært takknemlig for at Manchester United satset på ham, og at året som har gått ikke har vært det beste.

- Manchester United satset på meg i en vanskelig periode, sier Falcao til spanske Onda Cero.

Spissen kunne ikke spille for Colombia under sommerens fotball-VM på grunn av en kneskade. Det gikk veldig inn på 28-åringen.

- Det som skjedde i starten av året påvirket meg på alle mulige måter, men det gjorde også at jeg vokste som menneske, jeg fikk tid til å tenke og modne.

- Jeg kommer fortsatt til å trenge litt tid før jeg er helt bra, men jeg følermeg veldig komfortabel og god på banen. Jeg er i harmoni med meg selv, med ballen og med fotballen, forteller Falcao til nettstedet.

Falcao ble hentet til United på overtid av overgangsvinduet på lån fra AS Monaco. Nå håper 28-åringen at han får være i klubben i mange år framover.

- Jeg håper på bli her i mange år framover. Det er det som er planen min og det er det jeg ønsker, og forhåpentligvis får jeg lov til det, sier United-spissen til Onda Cero.

United har oppsjon på kjøp av Falcao til sommeren, og ifølge engelske medier har klubbene kommet til enighet om en kjøpssum på nærmere 450 millioner kroner.