Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United satset på meg i en vanskelig periode

Derfor vil han bli i klubben.

VIL BLI: - Manchester United satset på meg etter at jeg hadde gått igjennom et veldig vanskelig år, sier Radamel Falcao - som ønsker å bli i klubben i mange år framover. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
VIL BLI: - Manchester United satset på meg etter at jeg hadde gått igjennom et veldig vanskelig år, sier Radamel Falcao - som ønsker å bli i klubben i mange år framover. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Radamel Falcao sier at han er svært takknemlig for at Manchester United satset på ham, og at året som har gått ikke har vært det beste.

- Manchester United satset på meg i en vanskelig periode, sier Falcao til spanske Onda Cero.

Spissen kunne ikke spille for Colombia under sommerens fotball-VM på grunn av en kneskade. Det gikk veldig inn på 28-åringen.

- Det som skjedde i starten av året påvirket meg på alle mulige måter, men det gjorde også at jeg vokste som menneske, jeg fikk tid til å tenke og modne.

- Jeg kommer fortsatt til å trenge litt tid før jeg er helt bra, men jeg følermeg veldig komfortabel og god på banen. Jeg er i harmoni med meg selv, med ballen og med fotballen, forteller Falcao til nettstedet.

Falcao ble hentet til United på overtid av overgangsvinduet på lån fra AS Monaco. Nå håper 28-åringen at han får være i klubben i mange år framover.

- Jeg håper på bli her i mange år framover. Det er det som er planen min og det er det jeg ønsker, og forhåpentligvis får jeg lov til det, sier United-spissen til Onda Cero.

United har oppsjon på kjøp av Falcao til sommeren, og ifølge engelske medier har klubbene kommet til enighet om en kjøpssum på nærmere 450 millioner kroner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling