United satt grundig på plass av Everton

3-0.

SATT PÅ PLASS: Manchester United røk på sitt andre serietap på rad da de gjestet Goodison Park i dag. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
SATT PÅ PLASS: Manchester United røk på sitt andre serietap på rad da de gjestet Goodison Park i dag. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Everton - Manchester United 3-0 (2-0)

(Dagbladet): Chelsea satte forrige helg en stopper på Manchester Uniteds seiersrekke. I dag ble det et nytt tap for de røde fra Manchester, denne gangen i Liverpool mot Everton.

Everton, som ligger på en tiendeplass på tabellen, fikk en pangstart på kampen, og det klarte aldri Louis van Gaals menn å hente tilbake.

- Det var veldig skuffende. Jeg tror dette er den første kampen denne sesongen der vi ikke klarte å holde følge fra avspark. Fra første sekund var vi nest best. Jeg synes vi manglet aggressjon. Det virket som de vilel mer enn oss, sier United-forsvarer Chris Smalling til BBC etter kampen.

Everton-dobbel For det gikk bare fem minutter før James McCarthy kunne sende vertene i ledelsen. McCarthy gjorde selv et godt forarbeid og startet angrepet, og i det han skulle legge ballen inn var den borti en United-spiller og falt tilbake i beina på midtbanespilleren, som kriget ballen i mål.

En halvtime seinere doblet vertene ledelsen ved John Stones, som kunne stange ballen i mål etter en corner. Det var hans første mål for de blåkledde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.