United selger Ronaldo til Real Madrid

Har akseptert bud på 824 mill. kroner.

FÅR PRATE MED REAL: Manchester United har sagt ja takk til 824 millioner kroner for Ronaldo. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
FÅR PRATE MED REAL: Manchester United har sagt ja takk til 824 millioner kroner for Ronaldo. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo selges fra Manchester United til Real Madrid.

Manchester Uniteds hjemmeside melder i formiddag at klubben har akseptert et bud på 80 millioner pund. Det tilsvarer 824 millioner kroner.

- Manchester United har mottatt et verdensrekordbud, helt uten betingelser, på 80 millioner pund for Cristiano Rolando fra Real Madrid, skriver Uniteds hjemmeside.Ronaldo fikk det som han ville Videre skriver klubben fra Old Trafford at Ronaldo har bedt om å få dra. Nå får han lov til å snakke med Real.

- Etter diskusjoner med Ronaldo og hans agenter har United innfridd ønsket, skriver klubben.

Overgangen skal sluttføres innen 30. juni.

Den 24-årige portugiseren var nær en overgang til den spanske hovedstadsklubben også i fjor sommer, og før jul påsto den daværende Real-presidenten at klubben hadde en avtale med United om Ronaldo.

Det nektet United for, og United-manager Alex Ferguson svarte meget ampert da han ble konfrontert med påstandene.

- Ville jeg ha inngått en kontrakt med den banden der? Overhodet null sjanse. Jeg ville ikke solgt dem et virus en gang - det betyr nei. Det finnes absolutt ingen avtale mellom klubbene, sa Ferguson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer