United ser på svenske

Tabbeforfulgte Carroll er uten kontrakt til sommeren.

(Dagbladet.no:) Den britiske tv-kanalen Sky Sports melder at den svenske keeperen Andreas Isaksson (23) er ønsket av flere Premier League-klubber. Ifølge Expressen skal Manchester United og Aston Villa være to av disse.

Landslagskeeperen har nå etablert seg som førstevalg i franske Rennes, men han har tidligere sagt at en drøm går i oppfyllelse dersom han får spille på Old Trafford.

Roy Carroll har virkelig klønet det til for seg selv denne sesongen. Hans siste tabbe kom mot AC Milan i forrige uke, og den kan koste klubben avansementet i Champions League. Som følge av dette ble han benket mot Portsmouth i helgas ligakamp.

Vil ha avklaring

Carrolls agent Francis Martin jobber nå for å skaffe klienten sin en ny kontrakt med Manchester-klubben, men frykter at Alex Fergusson ikke er interessert i å satse på Carroll.

- Han ønsker å bli i United, men vil også ha en avklaring på om han er et langsiktig valg som førstekeeper, sier Martin til Sky Sports.

- Det så ut som han var det for en måned siden, men han har dessverre gjort noen feil i det siste som gjør at manageren tviler, sier agenten.

INN? Andreas Isaksson.
UT? Roy Carroll.