United-show

Årets Norway Cup-turnering om 25 dager blir den største fotballturneringen i verden noensinne. Fotballfestens store attraksjon er Manchester Uniteds stjernegalleri, som blir i Oslo fra søndag til onsdag i NC-uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hele 1324 lag er påmeldt til turneringen på Ekebergsletta, som starter den 26. juli. Det betyr at over 23000 spillere pluss ledere fra 34 nasjoner kommer til å være i aktivitet i hovedstaden. Og til Sletta kommer også Manchester Uniteds VM-helter.

- United-spillerne kommer til å skrive autografer på hovedbanen på Ekeberg på tirsdag den 28. juli. Da forventer vi stort oppmøte, sier Erik Østli på Norway Cup-kontoret.

Utsolgt kamp

Ronny Johnsen, David Beckham og de andre stjernene ankommer Oslo på søndagen og spiller kamp mot Vålerenga dagen etter. Alex Fergusons mannskap trener på norsk gras helt fram til onsdagen. Og Vålerenga-kampen er for lengst utsolgt - hele 19700 billetter er solgt til oppgjøret på Bislett.

- Vi tar bort setene på Store Stå for å få plass til flere folk. Det er kjøpt inn bølgebrytere for 100000 kroner for å holde orden på folk, sier Østli. Den engelske Premier League-klubben har sendt flere sider med instrukser for sitt Oslo-opphold. Og arrangørene får streng beskjed om å ha tekoppene klare til spillerne i pausen på Bislett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer