Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester United sikret andreplassen

United sikret andreplassen i tam forestilling

Spilte 0-0 mot West Ham. Men det var nok.

INTENS STEMNING: Paul Pogba og Mark Noble i et lite opphetet øyeblikk på banen. Foto: REUTERS/David Klein
INTENS STEMNING: Paul Pogba og Mark Noble i et lite opphetet øyeblikk på banen. Foto: REUTERS/David Klein Vis mer
  • West Ham - Manchester United 0-0

(Dagbladet): Manchester United sikret andreplassen i ligaen med uavgjort mot West Ham torsdag.

Til tross for en relativt bleik forestilling, tok de det ene poenget de trengte.

- Vi er det nest beste laget i Premier League, en fantastisk turnering med mange gode lag. Vi ble nummer to, jeg er ikke kjempefornøyd, men det er bare sånn jeg er, sier manager Jose Mourinho til BBC.

Farlig

West Ham åpnet ivrigst, og hadde noen halvsjanser innledningsvis. Etter et kvarter ble ballen slått inn foran mål, der en West Ham-spiller avsluttet på mål. David de Gea plukket.

United kom til sin største sjanse etter tjue minutter, da Scott McTominay forsøkte seg med et skudd på mål. Keeper Adrian reddet. Jesse Lingard fulgte opp med et nytt skudd som tvang Adrian ut i full strekk.

Plutselig bombarderte United West Ham-målet. Men gjestene fikk ryddet unna, og lagene gikk målløse i garderoben til pause.

Krangling

Men allerede et par minutter etter pause glapp det litt i forsvarsspillet for West Ham, og da Adrian var ute på en sjelden bærtur, klarte ikke United å utnytte sjansen til det fulle.

West Ham yppet seg skikkelig i sluttminuttene, men United-forsvaret fikk beinet ballen unna hver gang.

Det ble imidlertid fryktelig opphetet stemning på banen i slutt minuttene da Paul Pogba taklet Mark Noble et par ganger, og Noble kastet seg opp og gikk rett i fjeset på Pogba. Begge fikk gult kort.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media