Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United sikret seg Kamerun-stjerne

Eric Djemba Djemba har undertegnet en femårig avtale med Manchester United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

United kjøpte 22-åringen for drøyt 40 millioner kroner fra franske Nantes. Tanken er at han med tiden skal erstattet Roy Keane.

- Helt siden jeg var tenåring har drømmen vært å spille for Manchester United. Jeg er her for å lære og jobbe hardt, og jeg kan ikke vente med å komme i gang med en ny sesong, sa Djemba i en uttalelse torsdag.

22-åringen er Manchester Uniteds annet kjøp så langt i sommer etter at franskmannen David Bellion kom til klubben fra Sunderland tidligere i uken.

Eric Djemba Djemba spiller for det kamerunske landslaget. Han var med i landslagstroppen både under VM i fjor og da laget nådde finalen i årets kontinentcup.

- Eric er en ung spiller vi har fulgt gjennom sesongen, og han har imponert oss hver gang med sin forståelse for spillet, sa United-manager Alex Ferguson.

(NTB-Reuters)

TIL UNITED: Kamerunske Eric Djemba Djemba (t.v.) blir kollega med Ole Gunnar Solskjær i United. Her i kamp med Thierry Henry (Frankrike) under kontinentalcupen søndag. Foto: REUTERS/SCANPIX