United-sjef har aldri sett Liverpool bedre

Rafa og Torres får skryt.

• Direkte på Dagbladet.no søndag: Liverpool - United kl. 14.30, Arsenal - Chelsea kl. 17

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds assistentmanager Carlos Queiroz er raus foran supersøndag, når United møter Liverpool på Anfield.

I dag går han ut med skryt til både Liverpool-manager Rafa Benitez og lagets stjernespiss Fernando Torres.

I tillegg får hele laget et klapp på skulderen av Alex Fergusons assistent.

- Jeg har vært i England i fem år, og jeg har aldri sett Liverpool så sterke på denne tida av sesongen. De har bedre balanse i laget, de er jevnere og har levert gode resultater, sier Queiroz til The Guardian.

Torres ser rom ingen andre ser

Portugiseren mener Benitez\' lag alltid har vært gode defensivt. Med Torres på topp har de også mye mer å by på framover, Queiroz mener spanieren har syn som en ørn.

- Jeg er veldig imponert. Han ser rom ingen andre ser, og han har kraft nok til å bryte gjennom med eller uten ball. Han kan utfordre, skape rom og tid. Han er en spiller som gir Liverpool noe helt nytt, sier United-assistenten.

United-sjef har aldri sett Liverpool bedre

Manchester United har fulgt med på kjeklingen mellom Benitez og eierne George Gillett og Tom Hicks. Quieroz har bare én ting å si om det.

- Etter alt Rafa har gjort for Liverpool, så fortjener han ikke å ha dette presset på seg. Jeg har kjent ham i lang tid, han er en stor trener og en stor mann, sier Queiroz.

Det spørs om United er like generøse på banen som sjefen når avsparket går søndag kl. 14.30.Benitez skal endelig få møte Hicks og Gillett etter pengekrangelen, og det skjer mest sannsynlig etter gigantkampen.

Julekortliste

Den spanske treneren tror likevel at avansementet i Champions League er nok til at han igjen står i høy kurs.

- Jeg er manager, og det eneste spørsmålet er om hvordan jeg skal få styre. Det må vi oppklare. Men jeg tror at jeg er på lista over dem som får julekort igjen, og de er på min liste også, sier Benitez.

Han er ikke bekymret og mener konflikten egentlig bare skyldes en misforståelse. Trolig gjelder det om han skal få lov til å kjøpe innleide Javier Mascherano for 200 millioner kroner i januar eller ikke.

- Det er enkelt. De vil vinne og jeg vil vinne. Vi har sett svakheter i stallen og håper å finne løsninger. Hvis du analyserer de siste tre årene, så ser du at vi er på rett vei, sier Benitez til The Times.

STOR TRENER, SPISS MED SYN SOM EN ØRN: Rafa Benitez og Fernando Torres har satt seg i respekt hos motstanderne fra Old Trafford. Foto: Scanpix/Reuters
STOR TRENER, SPISS MED SYN SOM EN ØRN: Rafa Benitez og Fernando Torres har satt seg i respekt hos motstanderne fra Old Trafford. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Hvor mye av veien som gjenstår blir klarere søndag ettermiddag.

FRYKTER RIVALENE? Carlos Queiroz (t.v) har mistenkelig mye godt å si om Uniteds kanskje aller største rival, Liverpool.
UNITED-SEIER SIST:</B> John O\'Shea ble matcvinner da United vant på Anfield med 10 mann.