ENDELIG?: David de Gea har ventet lenge på å få reise hjem til Madrid, og har ikke spilt noen kamper for United denne sesongen. Her med Uniteds danske keeper, Anders Lindegaard. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG?: David de Gea har ventet lenge på å få reise hjem til Madrid, og har ikke spilt noen kamper for United denne sesongen. Her med Uniteds danske keeper, Anders Lindegaard. Foto: NTB ScanpixVis mer

United skal ha godtatt bud på 370 millioner for de Gea

Engelsk avis hevder overgangen går i boks i dag.

(Dagbladet): Manchester United skal ha godtatt et bud fra Real Madrid på 370 millioner kroner for David de Gea.

Overgangssagaen med keeperen har dratt ut i det vide og det brede denne våren og sommeren, men nå kan det altså endelig se ut til at det hele løser seg for den spanske keeperen.

Det er den engelske avisa Independent som melder at United skal ha gått med på den nye prislappen, og skriver også at representanter fra United i dag er i Madrid for å sluttføre avtalen.

Overgangsvinduet i England stenger kl. 18 tirsdag - på grunn av Bank Holiday. I Spania stenger vinduet midnatt mandag.

Har senket prislappen United har tidligere villet hatt 35 millioner pund for keeperen, men skal nå ha gått med på å la han dra for 29 millioner pund. De røde skal ha vært ivrige på å få til en avtale som gjør Gareth Bale til United-spiller, men dette skal ha gått i vasken.

David de Gea har ikke spilt noen kamper for United så langt denne sesongen, i påvente av at Real Madrid-situasjonen skulle bli løst.

Ifølge Independent har de kilder både i Madrid og i Manchester som sier at avtalen vil gå i boks i dag.

Fortsatt håp for Cillessen? Louis van Gaal skal ha snust på Ajax-keeper Jasper Cillessen en god stund. Tidligere i sommer kom det rapporter om at interessen hadde kjølnet noe, etter at 26-åringen, som blir sett på som de Geas ersatter, pådro seg en leggskade.

Independent skriver at United nå likevel er interessert i å skaffe seg Cillessens underskrift før overgangsvinduet stenger.

Tiden for United til å hente en stjernespiss, begynner å renne ut. Og ennå gjenstår det også for de røde å annonsere at Victor Valdes er klar for Besiktas.

Men som Louis van Gaal sa for noen dager siden:

- Når vi ønsker å annonsere noe, så gjør vi det. Men vi gjør det ikke selv om dere spør oss, var hans klare beskjed til nysgjerrige journalister.