United skuffet i ligacupen

Solskjær spolerte en gigantisk målsjanse to minutter på overtid, og da endte det 1-1.

Den første ligacup-semifinalen mellom Manchester United og Blackburn endte derfor uavgjort 1-1.

Nordmannen fikk bare spille de siste 17 minuttene, men det kunne vært nok til å ha sikret Manchester United et bedre utgangspunkt før returkampen mot Blackburn.

To minutter på overtid ble han spilt fri inne i feltet. På ekte Solskjær-vis la han ballen forbi keeperen, men da alle trodde ballen skulle gå i mål, dukket 17-åringen James McEveley opp og reddet uavgjort.

Flere av Solskjærs kolleger ville ha hands på «redningen», men dommeren var ikke enig.

Dermed lever håpet om en reprise for Blackburn, som gikk helt til topps i den engelske ligacupen i fjor. 1-1 på bortebane er et perfekt utgangspunkt før returkampen på Ewood Park.

Nistelrooy bommet

For Alex Ferguson har ligacupen vært en nedprioritert tema de siste årene, men tirsdag stilte han med sine beste spillere. Det tok likevel 58 minutter før han fikk noe å juble for på Old Trafford.

David Beckhams innlegg gikk via flere Blackburn-forsvarere før den traff beinet til Paul Scholes, som ble noe overrasket over at han scoret.

Det var likevel en fortjent ledelse til de rødkledde som burde scoret tidligere. Blant annet hadde Ruud van Nistelrooy to meget store sjanser tidligere i kampen.

Blackburn, som slo Tottenham 2-1 i fjorårets ligacupfinale, slo tilbake bare tre minutter etter målet til Paul Scholes. Det var Keith Gillespie som la innlegget, mens David Thompson headet ballen forbi Fabien Barthez.

Egil Østenstad var satt på benken for Blackburn, men fikk aldri prøve seg mot Manchester United.

(NTB)