Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United slapp med skrekken etter selvmål

Klare for kvartfinale etter dramatisk avslutning mot Marseille.

CHICHARITO-DOBBEL: Javier Hernandez fikk spille fra start igjen, og svarte med to scoringer mot Marseille. Foto: Robin Parker, EPA/Scanpix
CHICHARITO-DOBBEL: Javier Hernandez fikk spille fra start igjen, og svarte med to scoringer mot Marseille. Foto: Robin Parker, EPA/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Manchester United - Marseille 2-1, sammenlagt 2-1. Bayern München - Inter 2-3, sammenlagt 3-3. Inter videre på bortemål.

Manchester United er klare for kvartfinalen i Champions League etter hjemmeseier mot Marseille i kveld. Og er det noe som kjennetegner Manchester United, er det evnen til å vinne viktige kamper selv på dager der spillet ikke imponerer så voldsomt.

Vinnerinstinktet og evnen til å avgjøre er det imidlertid få som matcher dem på.

Det ble nervepirrende i avslutningen for United, etter at Wes Brown nikket i eget mål.

Men Javier Chicharito Hernandez, som igjen fikk tillit fra start på bekostning av Dimitar Berbatov, hadde allerede satt to baller i åpent mål.

- Samme hvem - Til syvende og sist var det viktigste å komme videre. Noe av spillet vårt var veldig bra. Kanskje ikke den siste pasningen, men jeg synes vi spilte bra, spesielt i første omgang, sier Wayne Rooney til Viasat Fotball.

United-spissen har ingen sterke ønsker om hvem han vil møte i kvartfinalen.

- Det er bare gode lag igjen. Det har egentlig ikke noe å si, sier Rooney.

To på åpent mål Den første kom etter bare fem minutter, og det var Wayne Rooney som serverte meksikaneren på sølvfat.

2-0 kom et kvarter før full tid. Denne gangen var det innbytter Antonio Hernandez som spilte fri Ryan Giggs på høyresiden, før veteranen la inn foran mål til en umarkert Chicharito.

Sju minutter seinere nikket Brown i eget mål i duell med tidligere United-spiller Gabriel Heinze, og sørget for nedbitte negler blant hjemmefansen på Old Trafford i sluttminuttene. Men United holdt unna, og er klare for kvartfinale.

Inter slo ut Bayern I kveldens andre åttedelsfinale hadde Bayern München et godt utgangspunkt med 1-0-ledelse mot Inter fra bortekampen i Milano. Men Inter tok en tidlig ledelse ved Samuel Eto'o.

Bayern snudde til 2-1 etter scoringer fra Gomez og Müller, men Sneijder og Pandev sørget for 3-2-seier for Inter.

Dermed 3-3 sammenlagt, og Inter videre på bortemålsregelen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling