United slipper å møte Forlan

Villareal-spissen er skadet foran kampen på Old Trafford.

(Dagbladet.no:) Det blir ikke noe gjensyn med Old Trafford for uruguyanske Diego Forlan i neste uke. Spissen er skadet, og nå varsler Villareal søksmål mot Uruguay.

Ingen United-suksess

Fjorårets toppscorer i spansk toppserie er ute i omkring en måned med en lårskade, melder Sky Sports.

De røde slipper dermed å skjelve i djevelbuksene og frykte hevn fra gamle kjente når de tar imot det spanske laget til mesterligakamp kommende tirsdag.

Kampen er uhyre viktig for Alex Fergusons menn, Manchester United ligger på en svak tredjeplass i sin gruppe etter sjokktapet mot Lille i forrige runde.

Diego Forlan kom til Manchester i januar 2002, men brukte åtte måneder og nesten 30 kamper på å score sitt første mål for klubben.

Toppscorer i Spania

I fjor gikk uruguyaneren til spanske Villareal, og skaffet klubben sin første plass i Champions League med 25 seriemål. I dag leder de sin gruppe i mesterligaen, og på tirsdag kan de sende United ytterligere ned i søla på Old Trafford.

IKKE NOE GJENSYN: Rio Ferdinand og Mikael Silvestre slipper å møte Diego Forlan (midten) på Old Trafford tirsdag. Villareals uruguyanske spiss er nemlig skadet foran mesterligamøtet med gamleklubben. Foto: REUTERS
IKKE NOE GJENSYN: Rio Ferdinand og Mikael Silvestre slipper å møte Diego Forlan (midten) på Old Trafford tirsdag. Villareals uruguyanske spiss er nemlig skadet foran mesterligamøtet med gamleklubben. Foto: REUTERS Vis mer

Forlan sto over returkampen mellom Uruguay og Australia i VM-kvalifiseringen, men spilte den første kampen i Uruguay. Villareal er mildt sagt irriterte over at en halvskadet spiller ble brukt, og varsler ifølge Sky Sports søksmål mot det uruguyanske fotballforbundet etter at Forlans skade ble forverret.

Diego Forlan går glipp av totalt fire kamper i La Liga - i tillegg til resten av gruppespillet i mesterligaen.

DIEGO FORLORN: Fjorårets toppscorer i Spania fikk flere kreative kallenavn under sin måltørke i United-drakta. Han spilte for de røde djevlene fra 2002 til 2004, her i treningskamp mot Vålerenga på Ullevaal.