Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United slo Juventus

Manchester United slo Juventus 4-1 i en morsom kamp der Solskjær scoret nok en gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske landslagsspilleren satte inn den siste scoringen for engelskmennene 11 minutter før full tid, men han var også svært delaktig i Paul Scholes 2-0 scoring.

Ole Gunnar Solskjær la en flott pasning til Juan Sebastian Veron. Argentineren slo en kortpasning videre til Scoles, som scoret sikkert.

Ryan Giggs ga United ledelsen vel midtveis ut i første omgang. Han skrudde et frispark fra 25 meter direkte i mål. Det var den eneste scoringen før pause.

I annen omgang scoret Ruud van Nistelrooy det tredje målet for United, og det skjedde like før Pavel Nedved reduserte for Juventus.

- Dere har sett de to beste klubblagene i verden spille mot hverandre. Det var en morsom og underholdende kamp med to lag som hele tiden ville angripe, sa Sir Alex Ferguson etter kampen.

- Det er klart man alltid må være forberedt på nederlag når man møter et lag av Manchester Uniteds kaliber. Det jeg imidlertid ikke likte med denne kampen var at enkeltspillere tenkte mer på seg selv enn på laget, sa Juventus-trener Marcello Lippi. Naturlig nok var han ikke fornøyd med 1-4, selv om de italienske spillerne i aller høyeste grad var med på å gjøre kampen i New Jersey svært severdig og morsom.

NTB

PÅ GANG: Ryan Giggs har laget Manchester Uniteds første mål mot Juventus og gratuleres av Solskjær og Keane. Juventus tapte finalen i Champions League i mai.