United snuste på verdensmester - endte med Bolton-reserve

Og United.no-redaktør ville helst hatt Schürrle.

IKKE I JANUAR: Rapportene om at Mats Hummels (til høyre) skulle signere for Manchester United stemte ikke. Den tyske midtstopperen spiller også resten av sesongen for Borussia Dortmund. Foto: (AP Photo/Alberto Di Lolli)
IKKE I JANUAR: Rapportene om at Mats Hummels (til høyre) skulle signere for Manchester United stemte ikke. Den tyske midtstopperen spiller også resten av sesongen for Borussia Dortmund. Foto: (AP Photo/Alberto Di Lolli) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På Deadline Day varslet flere britiske medier at Manchester United ønsket å signere Mats Hummels i overgangsvinduets siste timer.

Da klokka tikket ubønnhørlig over midnatt var det motsatte tydelig. Storklubben hentet ikke den tyske midtstopperen eller andre stjerner.

De nøyet seg med å låne den 21 år gamle Bolton-reserven Andy Kellett.

- For min del ble det egentlig som forventet. Spillerne United sikter etter var ikke tilgjengelige, og da var det som forventet at ingen stjerner kom, forteller redaktør for United.no Dag Langerød til Dagbladet.

Ikke god nok for Bolton Kellett var Manchester Uniteds eneste signering på Deadline Day.

Boltons tidligere manager Dougie Freedman tvilte på at Kellett var god nok for Championship-klubben og lånte ham ut til Plymouth  på fjerde høyeste nivå i England. Der spilte han 15 kamper i løpet av det tre måneder lange oppholdet.  

I Manchester United er ikke 21-åringen tiltenkt en rolle for A-laget, på samme måte som deres andre forsvarssignering dette overgangsvinduet Sadiq El Fitouri.

- El Fitouri og Kellett er i samme båt. Det koster United minimalt å gi dem en sjanse, og selv om det er usannsynlig at de noen gang spiller en viktig rolle for førstelaget, så skal man aldri si aldri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer