Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United snuste på verdensmester - endte med Bolton-reserve

Og United.no-redaktør ville helst hatt Schürrle.

IKKE I JANUAR: Rapportene om at Mats Hummels (til høyre) skulle signere for Manchester United stemte ikke. Den tyske midtstopperen spiller også resten av sesongen for Borussia Dortmund. Foto: (AP Photo/Alberto Di Lolli)
IKKE I JANUAR: Rapportene om at Mats Hummels (til høyre) skulle signere for Manchester United stemte ikke. Den tyske midtstopperen spiller også resten av sesongen for Borussia Dortmund. Foto: (AP Photo/Alberto Di Lolli) Vis mer

På Deadline Day varslet flere britiske medier at Manchester United ønsket å signere Mats Hummels i overgangsvinduets siste timer.

Da klokka tikket ubønnhørlig over midnatt var det motsatte tydelig. Storklubben hentet ikke den tyske midtstopperen eller andre stjerner.

De nøyet seg med å låne den 21 år gamle Bolton-reserven Andy Kellett.

- For min del ble det egentlig som forventet. Spillerne United sikter etter var ikke tilgjengelige, og da var det som forventet at ingen stjerner kom, forteller redaktør for United.no Dag Langerød til Dagbladet.

Ikke god nok for Bolton Kellett var Manchester Uniteds eneste signering på Deadline Day.

Boltons tidligere manager Dougie Freedman tvilte på at Kellett var god nok for Championship-klubben og lånte ham ut til Plymouth  på fjerde høyeste nivå i England. Der spilte han 15 kamper i løpet av det tre måneder lange oppholdet.  

I Manchester United er ikke 21-åringen tiltenkt en rolle for A-laget, på samme måte som deres andre forsvarssignering dette overgangsvinduet Sadiq El Fitouri.

- El Fitouri og Kellett er i samme båt. Det koster United minimalt å gi dem en sjanse, og selv om det er usannsynlig at de noen gang spiller en viktig rolle for førstelaget, så skal man aldri si aldri.

- Ville helst hatt Schürrle Serietreeren har også hentet Victor Valdés i det som har vært en rolig måned på overgangsfronten for de røde i Manchester.

- Jeg satt og koste meg da jeg så hvordan noen medier desperat forsøkte å holde liv i at United kom til å kjøpe et stort navn. Det var egentlig bare moro. Sommeren er et langt bedre vindu for større overganger, og da er også sjansene og sannsynligheten større for at United får tak i det de ønsker.

- Hva tenker du om at Manchester United ikke forsterker forsvaret etter at det har vært mye trøbbel så langt i år?

- Det har vært mye rufs, men de slipper ikke inn mange mål og sjanser. For meg er det sånn at om jeg skulle valgt noen av de som var tilgjengelige på Deadline Day, så ville jeg helst hatt Schürrle. Jeg synes vi har for få offensive spillere som har tempo og er uforutsigbare, og Schürrle ville styrket oss på det området, sier Langerød.

Tyskeren forlot Chelsea til fordel for Wolfsburg. Chelsea var sentrum for de største overgangene mandag da de også hentet den driblesterke kantspilleren Juan Cuadrado fra Fiorentina for omtrent 320 millioner kroner.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media