Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United søker Schmeichel-erstatter

Alex Ferguson har allerede startet jakten på en ny keeper etter at Peter Schmeichel i går offentliggjorde at han gir seg i United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har tenkt meg litt om fordi Peter og jeg hadde en prat for noen uker siden. Vi må gjøre noe ganske snart, men må se oss om, sier Ferguson.

Ipswichs ungdomslandslagsspiller Richard Wright er nevnt som et mulig alternativ, men også ligaleder Aston Villas sisteskanse Mark Bosnich er ifølge engelske medier blant de aktuelle kandidatene.

Tidligere United-keeper Alex Stepney tror Ferguson må grave dypt i lommeboka for å finne en erstatter i klasse med den danske keeperkjempen. 56 år gamle Stepney var med da Manchester United vant europacupen i 1968.

- Situasjonen i klubben er slik at reservekeeper Raimond van der Gouw nå er 35 år. Jeg kan ikke se for meg at han skal kunne gå inn på laget. Alex Ferguson må ut å handle, sier Stepney.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!