Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United-spiller blir Solskjærs andre signering

Lånes ut sesongen.

CARDIFF-KLAR?: Fabio, som ble utvist etter fire minutter på banen da Manchester United røyk ut av FA-cupen mot Swansea, skal være klar for Cardiff på lån ut sesongen. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
CARDIFF-KLAR?: Fabio, som ble utvist etter fire minutter på banen da Manchester United røyk ut av FA-cupen mot Swansea, skal være klar for Cardiff på lån ut sesongen. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer

(Dagbladet): Det er engelske Daily Mail som i dag skriver at Fabio har spilt sin siste kamp for Manchester United denne sesongen etter å ha kommet til enighet om et låneopphold i Cardiff.

Den 23 år gamle brasilianeren står uten kontrakt etter sommeren, og har bare spilt én Premier League-kamp for de røde djevlene så langt denne sesongen. Det var mot Crystal Palace tilbake i september.

Han kom riktignok på banen mot Swansea i FA-cupen, men etter fire minutter på banen ble han utvist etter en hodeløs takling på José Cañas. Manchester United tapte til slutt denne kampen 2-1 etter et sent mål av Wilfried Bony.

Andre signering Fabio kom til Old Trafford sammen med sin tvillingbror Rafael i 2008, men har ikke fått like mye spilletid.

Etter å ha kjempet seg inn i diskusjonen om en plass i startelleveren i 2011, ble han sendt ut på lån til Queens Park Rangers forrige sesong.

23-åringen vil med det bli Ole Gunnar Solskjærs andre signering etter at han tok over Cardiff. Magnus Wolff Eikrem ble klar for de nedrykkstruede waliserne tidligere denne uka.

Nyheten kommer samme dag som Solskjær får sin manager-debut i Premier League mot West Ham.

Lån ut sesongen Fabio er heller ikke den eneste United-spilleren som er på Solskjærs radar. Senest i går skrev The Mirror at også Wilfried Zaha skal være på vei til Wales.

Kantspilleren har ikke fått så mye spilletid som forventet av David Moyes, og skal være sugen på førstelagsfotball. Mulighetene for det vil nok være større under Solskjær.

I liket med Fabio skal det også her være snakk om en låneavtale som varer ut sesongen.