<strong>STYGG KRASJ:</strong> Sergio Romeros Lamborghini havnet under autovernet i nærheten av Manchester Uniteds treningsfelt Carrington. Foto: NTB Scanpix
STYGG KRASJ: Sergio Romeros Lamborghini havnet under autovernet i nærheten av Manchester Uniteds treningsfelt Carrington. Foto: NTB Scanpix Vis mer

United-spiller krasjet millionbil

Manchester Uniteds reservekeeper Sergio Romero var involvert i en trafikkulykke nær klubbens treningsfelt mandag. Argentineren unslapp skader.

Publisert
Sist oppdatert

Verre gikk det med fotballstjernens bil, en Lamborghini i millionklassen. Den ble påført store skader, melder britiske Mirror.

Avisen bringer bilder av det som skal være Romeros stygt ramponerte bil.

<strong>KRASJ:</strong> Romero skal ha kommet fra ulykken uskadet, ifølge Manchester United. Foto: NTB Scanpix
KRASJ: Romero skal ha kommet fra ulykken uskadet, ifølge Manchester United. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen britisk storavis, Independent , skriver at Manchester United bekrefter at 32 år gamle Romero var involvert i ulykken like ved treningsfeltet Carrington. Klubben opplyser videre at argentineren ikke har pådratt seg skader.

Den argentinske landslagsmålvakten har vært i klubben siden 2016. Romero har fått sjansen av Ole Gunnar Solskjær i ni kamper så langt denne sesongen.

Søndag satt han på benken da United røk 0-2 for Liverpool.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer