United-spillere krever oppvaskmøte

Keane hyllet av fansen.

(Dagbladet.no): Manchester United gikk på et nytt forsmedelig 0-1-nederlag mot Lille i går. Etterpå forsvarte manager Alex Ferguson laget.

De har allerede blitt nok utskjelt av kaptein Roy Keane.

Kapteinens utspill på MUTV - som ble stoppet av klubben - har ført til at spillergruppa krever et møte med sin irske kaptein.

Ifølge The Sun er spillerne rasende etter at Keane gikk ut og slaktet følgende spillere: Rio Ferdinand, Alan Smith, Kieran Richardson, Darren Fletcher og John O\'Shea.

Ikke gode nok for Manchester United. Det var Keanes dom.

Manager Ferguson er heller ikke blid på sin midtbaneveteran. Ifølge The Independent kommer skotten til å ta for seg Keane når han kommer hjem fra Frankrike i dag.

Fansen er ikke i tvil om hvem som har rett om Manchester United-laget. De ropte på Keane underveis i går kveld, og skrek kapteinens navn da blant andre Ferdinand kom bort og takket dem etter kampen.

England-stopperen ble buet og fikk v-tegn mot seg. I England står tegnet ikke for «victory».

FERGUSON IRRITERT PÅ KEANE: Foreløpig har ikke Alex Ferguson kommentert Keane-utspillet. - Intervjuet er over, sa Fergie da Sky Sports prøvde å stille spørsmål om kapteinen i går. Foto: Scanpix/Reuters
FERGUSON IRRITERT PÅ KEANE: Foreløpig har ikke Alex Ferguson kommentert Keane-utspillet. - Intervjuet er over, sa Fergie da Sky Sports prøvde å stille spørsmål om kapteinen i går. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Ferguson forstår fansen - uten at han omtaler Keane.

- Fansen vil se oss vinne. Det er det eneste de ønsker av oss. Og det er sånn ekte fans skal være. I 1986, da jeg kom til klubben, var det akkurat på samme måten, sier Ferguson til The Times.

BLE BUET: Rio Ferdinand prøvde å takke fansen etter tapet for Lille.