- United-spillere ramponerte Parks bil

Fordi sør-koreanerens Kia ikke passet inn i bilparken.

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds løpsmaskin Ji-Sung Park er kanskje den mest populære fotballspilleren i Sør-Korea, og er sponset av landets store bilprodusent, Kia.

I motsetning til sine lagkamerater har Parks bil derfor ikke vært blant de mest spektakulære glisene på Uniteds treningsfelt - hvor det stort sett går i Aston Martin, Bentley og BMW.

Nå har Park sett seg nødt til å bytte ut sin Kia med en Audi. Årsaken er ifølge Daily Express at bilen hans har blitt ledd av - og gjentatte ganger ramponert av de andre lagkameratene.

Da Park skulle kjøre hjem etter en treningsøkt, skal vindusviskerne og sidespeilene ha blitt brukket av, samtidig som hjulene sto på felgen.

Etter en kjapp telefon til Kia ble bilen reparert. Da bilen fikk den samme behandlingen en stund etterpå, så Park seg imidlertid nødt til å ringe sin sponsor og fortelle dem at han ikke lenger kunne kjøre Kia til treningsfeltet.

I stedet kjører sør-koreaneren nå en bil fra Uniteds offisielle billeverandør - Audi - hver gang han skal til Carrington for å trene.

Men om Park ikke har fått lagkameratenes umiddelbare aksept for bilen han kjører, har han fått det til gagns for det som tross alt betyr noe: Innsatsen på banen.

Det har gjort den lille asiateren til en populær mann på Old Trafford, selv om han har vært mye inn og ut av laget.

MÅTTE BYTTE BIL: Ji-Sung Park er respektert av lagkameratene for det han gjør på banen, men ikke for bilen han kjører. Sør-koreaneren skal ha blitt nødt til å skifte ut sin Kia med en Audi etter bilen hans gjentatte ganger ble ramponert på treningsfeltet. Foto: AP
MÅTTE BYTTE BIL: Ji-Sung Park er respektert av lagkameratene for det han gjør på banen, men ikke for bilen han kjører. Sør-koreaneren skal ha blitt nødt til å skifte ut sin Kia med en Audi etter bilen hans gjentatte ganger ble ramponert på treningsfeltet. Foto: AP Vis mer

I ettermiddag møter United Tottenham på White Hart Lane i en kamp som bør vinnes.

Først og fremst for å holde Liverpool på betryggende avstand.

- United-spillere ramponerte Parks bil