United-spillere vil ha med Scholes til EM

Mener 37-åringen er unik.

COMEBACK?: Lagkameratene i Manchester United vil ha med Paul Scholes på det engelske landslaget i sommerens EM. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
COMEBACK?: Lagkameratene i Manchester United vil ha med Paul Scholes på det engelske landslaget i sommerens EM. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM 2021

EM-program

(Dagbladet): Manchester Uniteds Paul Scholes (37) har ikke vært en del av det engelske landslaget siden august 2004.

Midtbanespilleren la egentlig fotballen på hylla etter forrige sesong, men i januar i år gjorde Scholes comeback for serielederne fra Manchester. United har vist imponerende form etter comebacket til 37-åringen - og United står med åtte seire, én uavgjort og ett tap etter januar. Laget har vunnet alle åtte kampene som engelskmannen har startet.

- Helt utrolig Nå vil lagkameratene ha med Scholes til sommerens fotball-EM, melder Daily Mirror.

- Det vil ikke overraske meg om landslagsledelsen ønsker å ha ham med. Han kom inn på United-laget og alle så kvalitetene med en gang. Han kan gjøre det samme for England, sier Phil Jones.

- Han er en fantastisk spiller. Jeg spilte i testimonialkampen hans i starten av sesongen, og det var første gang vi spilte sammen. Han var helt utrolig. Hvis du ser ham på treningsfeltet og alle tingene han gjør, så tror du det er en spøk, sier Jones.

Scholes står med 66 landskamper for England i perioden 1997 til 2004. Det er gjort flere forsøk på å overtale ham til et comeback i landslagsdrakta, blant annet ved tidligere England-sjef Fabio Capello før VM i 2010.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer