United-spillerne skal ha gledet seg til landslagspausene for å slippe van Gaal

Nederlenderen kritiserte blant annet spillerne via e-post.

FIKK HØRE DET: Wayne Rooney skal ha fortalt Louis van Gaal at han ikke likte hvordan han kritiserte spillerne foran hverandre. Foto: AFP PHOTO / Ian Kington / NTB Scanpix
FIKK HØRE DET: Wayne Rooney skal ha fortalt Louis van Gaal at han ikke likte hvordan han kritiserte spillerne foran hverandre. Foto: AFP PHOTO / Ian Kington / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Nei, jeg har ikke mer å si. Det er over.

Ordene fra Manchester United-manager Louis van Gaal til Sky Sports kan tyde på at nederlenderen er ferdig i klubben. BBC melder på sin side at manageren snakket om United-sesongen, og ikke sin egen framtid.

En samlet britisk presse er iallfall enige om at 64-åringens tid på Old Trafford går mot slutten. BBC skriver at van Gaal selv ikke vet om han får fortsette, noe han skal ha fortalt deler av støtteappratet etter FA-cuptriumfen mot Crystal Palace.

Det skal ha vært van Gaals kone Truus som fortalte ham at hun hadde lest på BBC at han snart var ferdig i klubben - like før han skulle holde en pressekonferanse etter FA-cupfinalen. Dette skal ha opprørt van Gaal, som også skal ha reagert med sinne.

Spesiell metode The Guardian-journalist Daniel Taylor har skrevet en kommentar der det kommer fram at Louis van Gaal ikke akkurat var godt likt av United-spillerne. Taylor hevder mannskapet ikke respekterte van Gaal, og at de ikke likte spillestilen hans.

«De spurte hvorfor en mann med en så imponerende bakgrunn var så dediktert til en så lite attraktiv spillestil?» skriver Taylor i kommentaren på The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer