Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-spiss i sex-orgie

Den nyinnkjøpte Manchester United-spissen Dwight Yorke er avbildet i The Sun etter at han, to kamerater og fire jenter hadde en sex-orgie i fotballspillerens leilighet. Det hele ble oppdaget fordi Yorke selv filmet orgien..

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

The Sun har fått tak i videoen og viser i dagen avis flere bilder av Dwight Yorke, hans venner og de fire jentene.

I følge avisen, filmet Yorke orgien uten at de innvolverte jentene visste om det. Yorkes tidligere lagkamerat i Aston Villa, keeperen Mark Bosnich,var imidlertid klar over at orgien ble innspilt på tape.

I kvinneklær

De tre mennene er alle ikledd kvinneklær og beveger seg rundt i soverommet mens de drikker champagne. Den ene mannen blir pisket av to kvinner.

Yorke selv ligger på sengen og ser på at et par har sex. Deretter har Yorke oralsex med den samme kvinnen - før de går over til å ha samleie i utallige stillinger, skriver The Sun.

I sjokk

En venn av Yorke sier til avisen at de fire jentene og den ene mannen er sjokkert over at Yorke kunne filme orgien uten at de selv visste om det.

- Dwight er veldig glad i kvinner og er kjent som en rundbrenner. Men det er dårlig av ham å filme det som skjedde uten at de involverte visste om det. Det siste du venter når Yorke ber deg med hjem er å bli filmet, sier kilden til avisen.

Dwight Yorke kommer opprinnelig fra fattige kår i Karibien. Han var yngst i familien, og solgte krabber som liten. I 1990 ble han oppdaget av Englands tidligere landslagstrener, Graham Taylor, som tok ham med til Aston Villa.

For få uker siden ble Yorke kjøpt av Manchester United for svimlende 157 millioner kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!