Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-sponsor kan ha røpet ny Solskjær-signering

Twitter-meldingen om låneavtale ble raskt slettet.

CARDIFF-AKTUELL: Den brasilianske backen Fabio feirer scoring i en av få opptredener for Manchester United denne sesongen. Han kan bli lånt ut til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff fram til sommeren. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix
CARDIFF-AKTUELL: Den brasilianske backen Fabio feirer scoring i en av få opptredener for Manchester United denne sesongen. Han kan bli lånt ut til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff fram til sommeren. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): En av Manchester Uniteds sponsorer kan ha røpet at Ole Gunnar Solskjærs Cardiff har kommet til enighet med United om en låneavtale for brasilianske Fábio da Silva.

Sponsoren Airtel India har nemlig planlagt en spørsmål-og-svar-runde med Fabio og tvillingbroren Rafael via Twitter i morgen. Men i går la de ut en melding der de beklaget at nettmøtet ble noe redusert:

«Dessverre vil Fabio bli lånt ut til Cardiff City til slutten av sesongen, og derfor vil bare Rafael være med oss for #airtelAskUnited», skrev sponsoren på Twitter ifølge nyhetsbyrået Press Association.

Slettet meldingen Meldingen ble imidlertid fort fjernet, og det er uklart hvor godt oppdatert Airtel India eventuelt er om forhandlinger mellom United, Cardiff og spilleren selv.

23-åringen var lånt ut til QPR i hele 2012-13-sesongen. Han har bare spilt én ligakamp for United denne sesongen.

Fabios kontrakt går ut til sommeren, mens Rafael har kontrakt til 2016. Tvillingenes agent Cassiano Pereira sier til italienske Calciomercato at han regner med at de blir i United ut denne sesongen, men at det er svært sannsynlig at de flytter til sommeren.

Fulham-bud avslått Solskjær kobles til flere nåværende og tidligere Manchester United-spillere, blant annet dem West Hams Ravel Morrison, som også ønskes av Fulham.

Fulham-manager René Meulensteen, som også har mange års United-bakgrunn, fortalte etter 3-0-seieren mot Norwich i FA-cupen i går kveld at de har fått et bud på Morrison avvist. 

Meulensteen sier imidletid at han fortsatt tror Morrison ønsker å komme til Fulham, men at det avhenger av hva klubben ønsker.

- Jeg har kjent ham i lang, lang tid. Men saken er at vi må vente å se hvordan klubben følger opp saken og om det kommer et nytt bud, sier nederlenderen ifølge Sky Sports.