Victor Lindelöf blir sur når han taper

United-stjerna blir sinna: - Hun vil ikke snakke til meg

Victor Nilsson Lindelöf har blomstret under Ole Gunnar Solskjær. Temperamentet er det likevel lite å si på.

BLIR SUR VED TAP: Victor Nilsson Lindelöf legger ikke skjul på at han blir sur og sint om United taper. Kona Maja Nilsson Lindelöf har sin måte å takle det på. Foto: NTB Scanpix
BLIR SUR VED TAP: Victor Nilsson Lindelöf legger ikke skjul på at han blir sur og sint om United taper. Kona Maja Nilsson Lindelöf har sin måte å takle det på. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er kanskje sånn at toppidrettsutøvere må hate å tape for å prestere helt i verdenstoppen i sin idrett.

Og det er akkurat det Manchester United-midtstopper Victor Nilsson Lindelöf (24) innrømmer at han gjør. Tirsdag kom hans første tap med Ole Gunnar Solskjær som manager, da United måtte gi tapt for Paris Saint-Germain i Champions League.

- Jeg hater å tape. Det er det verste jeg veit. Jeg kan bli ganske sur ei stund, men kona mi er klar over det, sier Lindelöf i den siste utgaven av Inside United, som kommer ut i mars.

Svensken giftet seg med Maja Nilsson Lindelöf i fjor sommer. De to venter akkurat nå sitt første barn. Kona er blogger og såkalt influenser, og publiserer små drypp fra ekteparets hverdag i sosiale medier. Der liker hun også å vitse om fotballkjæresten.

VENTER SITT FØRSTE BARN: Victor Nilsson Lindelöf og kona Maja. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS
VENTER SITT FØRSTE BARN: Victor Nilsson Lindelöf og kona Maja. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS Vis mer

Nekter å snakke til ham

Men det er altså ikke alltid god stemning, avslører Lindelöf. Faktisk nekter hun å snakke til ham om han er i slett lune.

- Da vil hun ikke snakke til meg på en stund etter at jeg har kommet hjem. Men jeg tror også det er viktig at jeg bare lar det passere. Det er greit å bli sint, men etter et par timer må man nesten legge det bak seg. Og det er jeg god på, sier Lindelöf.

Han omtales ofte som en som klarer å holde hodet kaldt i pressede situasjoner.

Men det har ikke alltid vært slik. Nylig var landsmann Zlatan Ibrahimovic ute og mente lagkameraten måtte bli tøffere.

- Jeg sa: Hør her! Alle disse spillerne er dine konkurrenter, og du er her for å overleve. Du er ikke her for å være venner med alle. Du må prestere. Klubben kommer til å selge deg om du ikke gjør det. Det har de ingen problemer med, var Ibrahimovics kyniske råd.

Har det moro

Maja Nilsson Lindelöf deler altså mye av ekteparets liv i sosiale medier.

Nylig rykket hun ut og forsvarte ektemannen på sosiale medier, da noen nettroll slang med leppa i kommentarfeltet under et bilde av ham. Svaret, som lød slik, ble hyllet av tusenvis:

- Jeg tror ikke han hører på folk som kommenterer slike ting på konas Instagram, eller som bruker ordet fitte to ganger i én setning (dette er fortsatt 2018, og det er bare dumme mennesker som bruker slike ord). Men jeg skal prøve, svarte hun i en kommentar.

Det er ofte humor på kjærestens bekostning som kommer ut på Twitter-profilen hennes. Hun legger ofte ut skjermdump av tekstmeldingene de har sendt til hverandre, og framstiller ofte fotballtalentet som lat og dum.

De to møttes sommeren 2015. Nå venter de altså sitt første barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer