Marcus Rashfords Solskjær-bilde

United-stjerna forklarer det virale Solskjær-bildet

- Han sa det ikke var fjernt at vi kunne gjenskape de øyeblikkene, sier Marcus Rashford.

STØTTER SOLSKJÆR: - Han har ekspertisen, den forståelsen, det er noe som du bare plukker opp av natur gjennom denne typen mennesker, sier Marcus Rashford om Ole Gunnar Solskjær. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB Scanpix
STØTTER SOLSKJÆR: - Han har ekspertisen, den forståelsen, det er noe som du bare plukker opp av natur gjennom denne typen mennesker, sier Marcus Rashford om Ole Gunnar Solskjær. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Liverpool på TV 2 Sport Premium søndag kl. 15.05

MANCHESTER (Dagbladet): Marcus Rashford (21) nyter tilværelsen under Ole Gunnar Solskjær. Unggutten står med seks mål og to målgivende i ligaen siden nordmannen ble ansatt som midlertidig manager i Manchester United.

Det har vært to hektiske måneder for Solskjær, med 13 kamper siden ansettelsen i desember.

I januar fikk derimot United-spillerne et lite avbrekk da de tro på treningsleir til Dubai i noen dager.

I Dubai la Rashford ut et bilde på sosiale medier som eksemplifiserte den gode stemningen som Solskjær hadde skapt i klubben.

På bildet ser man Solskjær sitte på huk mens han snakker med Rashford, Jesse Lingard og Marcus Rashford på treningsfeltet.

«Sekunder gjensto.. Becks slo inn en perfekt corner. Teddy stusset ballen videre. Resten er historie», skriver Rashford, en tydelig henvisning til Solskjærs mål mot Bayern München i Champions League-finalen i 1999.

- Kan gjenskape øyeblikkene

I et intervju med Sky Sports forteller Rashford om hvordan han har blitt en bedre spiller under Solskjær, og i intervjuet kommer de innom bakgrunnen til bildet.

- Da vi var i Dubai så tøyset vi litt mens manageren snakket med meg, Anthony og Jesse, og da nevnte jeg målet hans i Champions League-finalen. Han lot oss raskt vite at med det vi har i dette laget, er ingenting umulig og det er ikke er fjernt å si at vi kan gjenskape de øyeblikkene, sier han til Soccer AM.

Med 126 mål og 366 kamper på CV-en for United, er Solskjær en flott læremester for en ung og sulten spiss.

- For meg har det vært en massiv hjelp å ha den type veiledning rundt meg. Men han har jobbet med alle spillerne, du kan se at forsvarsspillerne blir bedre, midtbanen blir bedre, og laget blir bedre generelt. Men vi forstår at vi fortsatt kan ta flere steg, sier United-spissen.

Støtter fast ansettelse

Der noen eksperter tror at Solskjær allerede har gjort nok for å få United-jobben fast, tror andre at søndagens kamp mot Liverpool kan bli avgjørende.

Rashford sier at han ikke kan se hvorfor nordmannen ikke skulle få jobben.

- Han har ekspertisen, den forståelsen, det er noe som du bare plukker opp av natur gjennom denne typen mennesker. Ikke bare utpå banen, men også i samtaler om det, alt gir mening. Det har vært en stor snuoperasjon. Så lenge vi fortsetter å utvikle oss, skjønner jeg ikke hvorfor ikke (han skal få jobben).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer