Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-stjerna innrømmer at han ofte får kjeft av van Gaal: - Det får meg til å le

Anthony Martial mener det gjør at han utvikler seg bedre.

TAKKER VAN GAAL: Anthony Martial er glad for tilliten han har fått i Manchester United. Foto: Magi Haroun/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
TAKKER VAN GAAL: Anthony Martial er glad for tilliten han har fått i Manchester United. Foto: Magi Haroun/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United-stjerna Anthony Martial har gjort seg bemerket i Premier League denne sesongen etter den store overgangen fra Monaco i sommer.

Martial har levert jevnt over bra på banen denne sesongen, men innrømmer at han ofte får kjeft på trening av manager Louis van Gaal.

- Hvis jeg bommer på en pasning eller får et dårlig touch, er han den første som skriker på meg, sier Martial i et intervju med franske RTL, gjengitt av Sky Sports.

Men den franske 20-åringen lar seg ikke skremme av sin nederlandske sjef.

- Det får meg til å le fordi jeg vet at det er til mitt eget beste. Han ønsker at jeg skal være en perfeksjonist og jeg tror det er slik jeg vil utvikle meg, sier Martial.

Unggutten har fått mye spilletid denne sesongen, til tross for at han var et uskrevet blad for de fleste da han kom til Old Trafford. Han gir van Gaal mye av skylden for at han har gjort sakene sine bra.

- Han har gitt meg muligheten til å utvikle meg enormt, han har også gitt meg enormt med selvtillit og jeg tror det er grunnen til at jeg har hatt en god start i Manchester United, sier Martial.

Med Wayne Rooney ute med en kneskade er det Martial og unge Marcus Rashford som leder angrepet til de røde. Martial har spilt oftest på kanten denne sesongen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart