MØTTE HELTEN: Manchester United-supporter Amy Pustelnik fikk en privat omvisning av Old Trafford sammen med Luke Shaw. Foto: Amy Pustelnik.
MØTTE HELTEN: Manchester United-supporter Amy Pustelnik fikk en privat omvisning av Old Trafford sammen med Luke Shaw. Foto: Amy Pustelnik.Vis mer

Manchester Uniteds Luke Shaw

United-stjerna sjokkerte Amy (17): - Han er en ekte gentleman

Amy Pustelnik lagde en fankonto på Instagram for Luke Shaw for å motivere den skadeplagede United-backen. Tilbake fikk hun en opplevelse for livet.

(Dagbladet): Amy Pustelnik overtalte moren Rebecca til å kjøre over 150 kilometer fra deres hjem i Nottingham til Manchester Uniteds treningsanlegg Carrington.

Amys store håp var å kunne få et bilde med sin helt Luke Shaw (22).

- Luke begynte å følge siden min tidligere i år. Jeg ble sjokkert, men spurte ham om jeg kunne komme ned til Carrington slik at han kunne ta et bilde med meg, sier Amy Pustelnik til lokalavisa Manchester Evening News.

Da tok United-spilleren henne like godt med på en privat omvisning av Old Trafford.

SIGNERT DRAKT: Luke Shaw. Foto: Amy Pustelnik.
SIGNERT DRAKT: Luke Shaw. Foto: Amy Pustelnik. Vis mer

Omvisning

- Han kom ut av bilen og tok bilder med flere fans. Deretter spurte han meg om jeg hadde vært på Old Trafford. Jeg fortalte ham at jeg var der i fjor. Da spurte han meg om jeg ville sitte på med han til banen. Jeg kunne ikke tro det, fortsetter Pustelnik.

Etter å ha spurt 17-åringens mor om tillatelse til å ta Amy med, kjørte de videre til den mektige stadion. På turen snakket de om Shaws skadeplager og hans forhåpninger om framtida.

- Jeg var i sjokk, det føltes uvirkelig - det var en opplevelse for livet. Å få lov til å gå utpå banen og få et bilde med ham var det beste. Jeg kan ikke vente med å se ham tilbake i United-trøya igjen.

Saken fortsetter under bildet.

OMVISNING: Amy Pustelnik fikk gå utpå gressmatta til mektige Old Trafford. Foto: Amy Pustelnik.
OMVISNING: Amy Pustelnik fikk gå utpå gressmatta til mektige Old Trafford. Foto: Amy Pustelnik. Vis mer

Imponert mor

Mamma Rebecca Pustelnik var svært imponert over Shaws manerer.

- Han var en ekte gentleman og passet ordentlig på henne. Vi kunne ikke tro det. Da hun spurte om jeg kunne kjøre henne til treningsbanen så trodde jeg ikke engang at han ville stoppe, sier Rebecca Pustelnik.

Ved siden av et bilde med sitt idol og en omvisning på Old Trafford, fikk 17-åringen også en signert drakt.

- Det var fint å kunne gjøre noe slikt. Hun elsket det virkelig, sier Shaw selv om gesten.