Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-stjerna skrev denne lappen for åtte år siden:
- Jeg har bare ett mål i livet

Marcus Rashford (19) lever drømmen. 

MÅLET FOR FRAMTIDEN: Manchester Uniteds Marcus Rashford drømte om å spille for Manchester United som elleveåring. Det har gått i oppfyllelse. Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
MÅLET FOR FRAMTIDEN: Manchester Uniteds Marcus Rashford drømte om å spille for Manchester United som elleveåring. Det har gått i oppfyllelse. Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Det er nok mange unge fotballspillere som drømmer om å spille for Manchester United en dag, men det er ytterst få som får oppfylle den drømmen.

Marcus Rashford er en av dem.

19-åringen har imponert for Manchester United etter sin debut forrige sesong, og har blant annet scoret i debuten sin i Premier League, Europa League, ligacupen, landslaget og U21-landslaget.

Nylig la angriperen ut et bilde av seg selv med tittelen: «11-åring med en drøm». For åtte år siden skrev Rashford en lapp med et ønske som i dag har gått i oppfyllelse.

«Jeg håper at fremtiden min er veldig lys både på og utenfor skolen, særlig fotballkarrièren. Jeg ønsker å ha en annen livsstil og gjøre familien og andre stolte av meg. JEG HAR BARE ETT MÅL I LIVET OG DET ER Å BLI EN PROFESJONELL FOTBALLSPILLER, OG FORHÅPENTLIGVIS I MANCHESTER UNITED», skrev Rashford på Twitter.

Rashford er fra Wythenshawe i Manchester og kom til Manchester Uniteds ungdomsakademi 1. juli 2014, fra akademiet Fletcher Moss Rangers. Manchester United-spillerne Wes Brown, Ravel Morrison, Tyler Blackett og Jesse Lingard har alle vært innom den lille klubben.

Han fikk sin første kamp under manager Louis van Gaal mot Midtjylland i Europa League, der han scoret to ganger. Tre dager seinere scoret han i Premier League-debuten mot Arsenal.

Rashford lever ut drømmen sin på Old Trafford, og skrev selvfølgelig under på en ny fireårskontrakt da han fikk tilbudet i mai i fjor.

- Jeg er svært glad for å ha skrevet under på en ny kontrakt. Jeg har alltid vært Manchester United-fan, så å spille for klubben er en drøm for meg, sier Rashford til manutd.com.