United-stjerne avslører kaotiske tilstander: - Alle var gale

Det gikk hett for seg i Manchester United-garderoben i pausen under Liverpool-kampen.

GIKK EN KULE VARMT: Det var temperatur i United-garderoben i pausen mot Liverpool, forteller Luke Shaw. Foto: REUTERS/Scott Heppell/NTB Scanpix
GIKK EN KULE VARMT: Det var temperatur i United-garderoben i pausen mot Liverpool, forteller Luke Shaw. Foto: REUTERS/Scott Heppell/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Manchester United spilte 0-0 mot Liverpool i går, i en kamp som ble litt rotete fordi hjemmelaget fikk fire spillere skadet før hvilen.

Du kan som kjent bare bytte tre spillere i løpet av en kamp, så Marcus Rashford ble tvunget til å fullføre kampen med smerter. Samtidig forlot Juan Mata, Jesse Lingard og Ander Herrera Old Trafford-gresset før det var spilt 43 minutter.

På toppen av det hele hadde Lingard selv blitt byttet inn tidlig i oppgjøret, før også han måtte kaste inn håndkleet før pause.

- Alle var gale

En av kampens store spillere var venstreback Luke Shaw, som forteller om kaotiske tilstander i United-garderoben i pausen.

- Vi var veldig skuffet over hvordan den første omgangen var. Vi spilte ikke bra i det hele tatt. Vi ga bort for mange enkle baller og var heldige som ikke ble straffet, sier Shaw ifølge Manchester Evening News.

- Men vi endret formasjonen, vi hadde en god prat i hvilen. Alle var gale. Men, du vet, vi sa: «Slapp av», og, «vi må bare spille vårt eget spill», og jeg syns andre omgang var bedre, sier Shaw videre.

BLE HISTORISK: Søndag ble Ole Gunnar Solskjær historisk da han, som første Premier League-manager, oppnådde 26 poeng på de første 10 kampene. Dette sier engelske aviser om bragden dagen derpå. Reporter/video: Håkon Brandsnes Vis mer

- Rar følelse

Manchester United hadde allerede før kampen fått den nedslående beskjeden om at Nemanja Matic hadde pådratt seg en skade, og dermed var uaktuell til kampen.

- Det er en veldig rar følelse. Jeg vet ikke om det noen gang har skjedd før i en kamp, sier Shaw, om alle skadeproblemene som skjedde så tidlig i kampen.

- Men hør her, vi er profesjonelle fotballspillere og må være i stand til å takle det og tilpasse oss det som blir kastet mot oss på banen, mener Shaw.

Til tross for at de møtte et skadeskutt Manchester United-lag, klarte ikke Liverpool å sette skikkelig press på Ole Gunnar Solskjærs menn. Bortelaget hadde bare ett fattig skudd på mål gjennom 90 minutter.

Det har ikke skjedd siden 2017. Les mer her om den saken her:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer