MÅTTE BEKLAGE:  Chris Smalling gikk i natt ut og sa at han ikke ville såre noen med sitt kostyme. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB Scanpix
MÅTTE BEKLAGE: Chris Smalling gikk i natt ut og sa at han ikke ville såre noen med sitt kostyme. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB ScanpixVis mer

United-stjerne gikk på fest utkledd som selvmordsbomber

- Han burde få sparken.

(Dagbladet): Problemene har hopet seg opp for David Moyes. I dag hevdet en britisk avis at manageren er på vei til å miste garderoben.

Og det stopper ikke der. Sist i rekken:  Et bilde som pryder dagens forside i den engelske storavisa The Sun. Der er Chris Smalling på fest, utkledd i det som ligner mistenkelig på en selvmordsbomber.

- Om bildet er reelt, burde Smalling få sparken med en gang, er TV-host Piers Morgans knusende dom på Twitter.

Bildet skal ha blitt tatt på en privat fest i Smallings hjem i Manchester, skriver AP.

Jägerbomb Smalling måtte i natt rykke ut og forklare kostymet. Han hevder meningen ikke var å være en selvmordsbomber, men den populære drinker jägerbomb, bestående av jägermeister og  energidrinken Red Bull.

- Chris og kjæresten hadde en kostymefest i jula sammen med nære venner i sitt eget hjem, skriver Wasserman Media Group i en pressemelding.

- Han kledde seg ut i et kostyme med tomme Jägermeister-flasker og bokser med Red Bull rundt brystet. Det var et forsøk på å være morsom.  I ettertid ser han at det var dårlig gjennomtenkt. Men, han mente ikke å skade noen, og Chris beklager hvis noen føler seg krenket, fortsetter pressemeldingen.

Ny forsvarsspiller ut Om Piers Morgan får rett, og Smallings framtid i klubben henger i en tynn tråd, kan David Moyes få en stor jobb med å hente inn nye forsvarsspillere i sommer.

Ifølge Daily Mail vurderer også Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra sin framtid i klubben.