UNNSKYLDER SEG: Antonio Valencia har beklaget etter at han likte et bilde ved en feil. Foto: Reuters / Andrew Yates / NTB Scanpix
UNNSKYLDER SEG: Antonio Valencia har beklaget etter at han likte et bilde ved en feil. Foto: Reuters / Andrew Yates / NTB ScanpixVis mer

United-stjerne legger seg flat etter tabbe: - Jeg leste ikke teksten

Likte en melding som vil ha José Mourinho ut av klubben.

Manchester United-veteran Antonio Valencia (33) tabbet seg ut i sosiale medier da han likte et Instagram-innlegg hvor meldingen blant annet var: «Noe må skje. Det er på tide at Mourinho drar».

Backen så seg derfor nødt til å beklage dette offentlig.

«I går likte jeg en melding på Instagram uten å lese teksten som fulgte med bildet. Dette er ikke mitt syn og jeg vil unnskylde for det. Jeg støtter manageren og lagkameratene mine fullt ut. Vi gir alle alt for å forbedre resultatene», skriver Valencia selv på Twitter.

Det opprinnelige Instagram-innlegget hadde bilder av Antonio Valencia i tillegg til en lengre tekst, og ble lagt ut i kjølvannet av gårsdagens Champions League-kamp mot Valencia som endte 0-0.

Antonio Valencia var tilbake i startoppstillingen etter å ha blitt vraket til kampen mot West Ham, hvor Manchester United tapte 1-3 i helga.

- Ingen problemer

Forholdet mellom Valencia og Mourinho skal ifølge engelske medier ikke være det beste etter at backen ikke møtte opp for å se Manchester United spille mot Derby i Ligacupen. Det skriver blant andre The Telegraph.

Etter kampen mot spanske Valencia benektet Antonio Valencia at han har noen problemer med Mourinho og at han støtter ham fullt ut.

- Jeg har aldri hatt noen problemer med noen, takket være Gud! uttalte han i forbindelse med vrakingen mot West Ham.

- Avgjørelsen er opp til managere og du må respektere det. Jeg kan si at guttene i garderoben er rolige og alle jobber hardt hver dag med den riktige innstillingen, sa han videre.

- Folk sier ting fordi vi ikke nødvendigvis får gode resultater, men alt er bra, det er ikke noen problemer. Alt vil roe seg når vi får noen seire. Vi står hundre prosent bak manageren, mener Valencia.

Ronaldo vender tilbake

Manchester United er nummer to i gruppe H bak Juventus, tre poeng foran Valencia og fire poeng foran Young Boys.

Neste kamp kommer Cristiano Ronaldo på besøk til sin gamle hjemmebane Old Trafford. Juventus og Manchester United, som er de to store forhåndsfavorittene, møtes i to kamper på rad.

Kampene spilles 23. oktober og 7. november.