United-stjerne med overraskende fravær etter tabbe

Manchester United-spiller Fred trodde han skulle få ferie på denne tida, og booket derfor bryllupsfest.

GIKK GLIPP AV STARTEN: Det vites ikke hva Ole Gunnar Solskjær tenkte da Fred la bryllupsfesten til sesongoppkjøringen. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB Scanpix
GIKK GLIPP AV STARTEN: Det vites ikke hva Ole Gunnar Solskjær tenkte da Fred la bryllupsfesten til sesongoppkjøringen. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Frederico Rodrigues de Paula Santos, eller Fred, som han kalles, kostet Manchester United mer enn 500 millioner kroner da han ble hentet fra ukrainske Sjakhtar Donetsk juni fjor.

Men brasilianeren har foreløpig ikke klart å leve opp til den prislappen. Han sleit med å få spilletid under tidligere United-manager José Mourinho, og har også fått begrenset spilletid under Ole Gunnar Solskjær. Dermed virker det som veien for en fast plass hos de røde er lang.

Derfor kunne det vært viktig for 26-åringen å få en rolig og god start under sommerens oppkjøring, men da Manchester United reiste til Australia for å starte forberedelsene til ny sesong i forrige uke, var ikke Fred med på flyet.

Det var overraskende at midtbanespilleren ikke var med, og det ble utad omtalt som «personlige grunner» til at han og lagkamerat Matteo Darmian ikke hadde sluttet seg til resten av troppen på 28 spillere.

Bryllupsfest

I ettertid har det vist seg at et bryllup var årsaken til at Fred gikk glipp av treningskampen mot Perth Glory.

Men hvorfor valgte han å legge datoen for bryllupsfesten til sesongoppkjøringen? Det viser seg at det var en tabbe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer