United-stjerne svarer på voldtektsanklager

Føler seg lurt.

(Dagbladet.no): En ikke navngitt Manchester United-spiller er anmeldt for voldtekt av to kvinner i London natt til søndag. I dag slår han tilbake i Daily Mirror.

- Jeg har blitt lurt. Jeg er helt uskyldig, skal spilleren ha sagt til venner.

- Jeg hadde ingenting med disse kvinnene å gjøre. Det er ikke til å tro at de påstår det.

Ville selge historien

United-spilleren står ikke fram med navn, men skal være en av klubbens beste unge spillere og på landslaget for sin nasjon.

To kvinner hevder spilleren og en kamerat fra samme land byttet på å voldta dem, etter at de fire møttes på en nattklubb tidligere på kvelden.

Det påståtte overgrepet skal ha skjedd på Sanderson Hotel i Soho, i en suite som koster over 11 000 kroner natta.

Scotland Yard har sperret av rommet for tekniske undersøkelser. Ifølge Daily Mirror kontaktet kvinnene en engelsk søndagsavis for å selge historien, før de gikk til politiet.

Vitner fra baren der gutta skal ha møtt kvinnene forteller at spilleren virket helt edru, og var meget høflig mot alle.

Politiet har ennå ikke tatt kontakt med spilleren med tanke på avhør. For tiden skal han befinne seg sammen med sitt landslag.

United-spilleren er ikke den første innen fotballen som får anklager mot seg.

Etterforsker Arsenal-stjerne

For to år siden ble Newcastles Titus Bramble og Chelsea-spiss Carlton Cole beskyldt for å ha voldtatt ei jente i London. Saken ble henlagt.

Og i 2004 slapp Leicester-trioen Paul Dickov, Keith Gillespie og Frank Sinclair tiltale etter for liknende anklager på La Manga.

Fortsatt etterforsker nederlandsk politi voldtektsanklager fra en modell mot Arsenal-stjernen Robin van Persie. Angriperen satt to uker i varetekt i Rotterdam, og nekter skyld.