United-stjernen kostet 270 mill - Nå gis han bort

- Det skjønner jeg godt, sier Premier League-ekspert.

NOEN SOM VIL HA? Louis Van Gaal skal etter sigende være så desperat etter å bli kvitt Anderson at han er villig til å be klubben om å betale Brasilianeren ut av kontrakten. Det er iallefall løsningen hvis ingen er interessert i å ta over den skadeforfulgte midtbanespilleren i januar. Foto: AFP/ANDREW YATES.
NOEN SOM VIL HA? Louis Van Gaal skal etter sigende være så desperat etter å bli kvitt Anderson at han er villig til å be klubben om å betale Brasilianeren ut av kontrakten. Det er iallefall løsningen hvis ingen er interessert i å ta over den skadeforfulgte midtbanespilleren i januar. Foto: AFP/ANDREW YATES. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flere kilder har meldt at Manchester United vurderer å kjøpe Anderson ut av kontrakten hans, som går ut neste sommer.

Den anerkjente Telegraph-journalisten Mark Ogden, som følger United tett, er blant de siste som har skrevet at midtbanespillerens Old Trafford-karriere henger i en tynn tråd. Ingen ønsket å kjøpe Anderson i sommer, og dersom klubben ikke finner noen ny arbeidsgiver til Anderson i Januar, vurderer United å betale 1,4 millioner pund for å kjøpe brasilianeren ut av kontrakten.

Ute i kulden Anderson har hatt et skadeforfulgt opphold på Old Trafford, men i år har han vært skadefri.

Det er allikevel lite som tyder på at han har tillit under Van Gaal, og han har kun fått to kamper hittil denne sesongen. Blant annet i 4-0-tapet mot MK Dons.

Ifølge Manchester Evening News-journalist James Robson, ønsker Anderson fortsatt å kjempe for å bli værende på Old Trafford.

- Kilder nær ham sier at han har gode realsjoner med United-manageren og er overbevist om at han fortsatt har en fremtid i klubben - selv etter syv frustrerende år i Premier League, skriver Robson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer