Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-stjernes familie rystet: - De truet med pistol

Lever i konstant frykt.

 UNITED-SPILLER:  Marcos Rojo i duell med landsmann Sergio Agüero i november.  Foto: NTB Scanpix
UNITED-SPILLER: Marcos Rojo i duell med landsmann Sergio Agüero i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Manchester United hentet argentinske Marcos Rojo fra Sporting Lisboa i sommer. Forsvarsspilleren mottar en lønn på over to millioner kroner i uka, og nå er familien i hjemlandet Argentina blitt et offer for gangstere, skriver The Sun.

Familien er rystet, og frykter for livet etter å ha blitt overfalt av kjeltringer i Argentina, skriver avisa.

Konstant frykt De har snakket med Rojos søster Noelia (24). Hun forteller om en tøff hverdag i den argentinske byen La Plata.  Flere av Rojos nærmeste familiemedlemmer bor i byen like utenfor Argentinas hovedstat Buenos Aires.

- Vi lever i konstant frykt. De er etter oss på grunn av Marcos. De vet hvor vi bor. Vi må ta alle forholdsregler, sier hun til The Sun.

- Vi måtte sette ekstra bjelker på døren og vinduene. Det er farlig å være i familie med ham. Vi ønsker likevel ikke å reise herfra. Dette er hjemmet vårt.

Truet med pistol Men forholdsreglene har ikke hjulpet.  Tidligere i år fikk de kriminelle tak i både faren og mora til Manchester United-spilleren.

United-spilleren mor skal ha blitt truet med pistol av de kriminelle, og og faren skal ha blitt banket opp.

Av folk som ville presse forsvarsspilleren for penger.

Nå har Marcos Rojo rykket ut på sosiale medier og krever at politiet tar grep:

- De slo faren min, og rettet våpen mot moren min, søsteren min og min gudsønn. Han er bare ett år. Jeg er lei av dette nå, skriver Rojo.

Foto con toda la familia después del triunfo mas q feliz !!! @eugelusardo @germanpoggio @tatoacevedo11 y More Et bilde publisert av Marcos Rojo ?? (@marcosrojo) tirsdag 02. Des.. 2014 PST