United stoppes av sprengkulda

Lørdagens kamp mot Blackpool ryker.

FÅR IKKE FORSVARE TABELLEDELSEN: Sir Alex Ferguson ville neppe blitt kald i denne vinterjakka, men banen på Bloomfield Road er så kald at lørdagens kamp mot Blackpool er utsatt på ubestemt tid. Foto:  AFP PHOTO / ANDREW YATES
FÅR IKKE FORSVARE TABELLEDELSEN: Sir Alex Ferguson ville neppe blitt kald i denne vinterjakka, men banen på Bloomfield Road er så kald at lørdagens kamp mot Blackpool er utsatt på ubestemt tid. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United inntok tabelltoppen forrige helg, for første gang denne sesongen.

De får imidlertid ikke anledning til å forsvare tetplassen i helga: Blackpool bekrefter på sin hjemmeside at lørdagens kamp ikke spilles som planlagt, på grunn av en frossen bane.

Dommer Peter Walton inspiserte banen fredag ettermiddag, og mente den var i såpass dårlig forfatning at det ikke var forsvarlig å spille fotball der.

Rio Ferdinand tar nyheten tungt.

- Jeg er så skuffet, melder United-midtstopperen på Twitter, og legger til at han håper alle tilreisende bortesupportere får refundert reiseutgiftene sine.

Blackpools hjemmebane har ikke undervarme. De siste dagene har klubben brukt varmluftskanoner under presenninger døgnet rundt i et forsøk på å gjennomføre kampen, men åtte minusgrader på det verste har satt en effektiv stopper for det.

Premier League-nykommeren har ikke møtt Manchester United siden 1970, og morgendagens kamp var derfor en etterlengtet begivenhet for både spillere og fans.

- Straks vi rykket opp sa alle spillerne: «Vi gleder oss til Manchester United-kampen». Det finnes ingen bedre kamp, sa Holloway til Blackpool Gazette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer