- United-supporterne kastet flasker og pai etter Pellegrini

Ikke akkurat ønsket velkommen til Old Trafford.

TOK DET MED ET SMIL: Manuel Pellegrini fikk ingen varm velkomst på Old Trafford på mandag, men var likevel ved godt mot da han fant plassen sin før møtet mellom Manchester United og Chelsea. Foto: AP Photo/Jon Super
TOK DET MED ET SMIL: Manuel Pellegrini fikk ingen varm velkomst på Old Trafford på mandag, men var likevel ved godt mot da han fant plassen sin før møtet mellom Manchester United og Chelsea. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

(Dagbladet): Mandag kveld gikk det første virkelige storoppgjøret i årets Premier League av stabelen da Manchester United tok imot Chelsea på Old Trafford.

Med tanke på at Manchester-derbyet mellom United og City kun er fire uker unna, var det naturlig at Manuel Pellegrini var på plass på tribunen.

Men chileneren fikk ikke akkurat noen varm velkomst på Old Trafford.

Flasker og pai Da Pellegrini ankom stadion, var det en gjeng supportere som så City-manageren gå ut av bilen sin og reaksjonen deres var enkel. De kastet det de hadde i hendene i hans retning.

Ifølge rapportene Manchester Evening News har fått, er det blant annet snakk om flasker og en pai(!).

Sikkerhetsmannskapene var riktignok raskt på pletten, og eskorterte 59-åringen i sikkerhet.

Manchester City har ikke villet komme med noen kommentar om hendelsen, men hovedpersonen selv skal ha tatt det hele med godt humør.

Ble spyttet på Det er likevel ikke alle som synes hendelsen var like ufarlig og harmløs. Tidligere Manchester City-spiller og -styreleder Francis Lee var klar i sin tale da han noe ironisk kommenterte saken på Twitter i går.

- Flott å se at Pellegrini ble behandlet med respekt ved inngangen til Old Trafford. Pøbler kastet ting på ham når han kom. Skandale, sier Lee før han legger til:

- Jeg kunne forventert buing, men ikke noe mer. Ferguson og Moyes er jevnlig på Etihad uten at ting blir kastet på dem. Jeg var på Old Trafford for Sky for noen år siden, og da var det noen pøbler som herjet med taxien jeg satt i og spyttet på meg. Pøbler forandrer seg aldri.