FALT IKKE I GOD JORD: Coleen Rooney tok til Twitter i formiddagstimene søndag, og ønsket Liverpool lykke til i kampen om Premier League-tittelen. Det falt mange Manchester United-supportere tungt for hjertet. Foto: Stella Pictures / Twitter.
FALT IKKE I GOD JORD: Coleen Rooney tok til Twitter i formiddagstimene søndag, og ønsket Liverpool lykke til i kampen om Premier League-tittelen. Det falt mange Manchester United-supportere tungt for hjertet. Foto: Stella Pictures / Twitter.Vis mer

United-supporterne raser mot kona til Rooney: - Det er grunnlag for skilsmisse

Får så hatten passer.

(Dagbladet): Søndag ettermiddag ble Premier League avgjort da Manchester City sto imot forventningspresset og beseiret West Ham hjemme på Etihad.

Liverpool gjorde etterhvert jobben hjemme på Anfield, men det holdt altså bare til en andreplass for Brendan Rodgers' mannskap. Wayne Rooneys bedre halvdel, Coleen Rooney, hadde gjerne sett det annerledes.

Før avspark i dag kom hun nemlig med følgende melding på Twitter: - Lykke til i dag Liverpool FC. Flott sesong. Jeg krysser fingrene.

Det satte sinnene i kok hos mange Manchester United-supportere.

Raste Rivaliseringen mellom de to klubbene stikker dypt, og som en hovedregel er det ikke mange fra Manchester som unner laget fra Merseyside mye godt. Den følelsen er langt på vei gjensidig.

Nettopp derfor var det flere som reagerte på at kona til en av lagets største stjerner kom med lykkeønskninger til rivalen.

- Reis tilbake til Liverpool og ta den tilbakestående ektemannen din med deg, sier en Twitter-bruker. En annen henvender seg direkte til Manchester United-stjerna.

- Wayne Rooney, gjør noe med dette er du grei.

- Grunnlag for skilsmisse Til og med enkelte Liverpool-supportere synes dette var å gå for langt.

- Kona mi ville aldri ønsket United lykke til. Det er grunnlag for skilssmisse, skriver en med Liverpool-tilhørighet.

TØFF SESONG: Selv om Wayne Rooney har vært blant klubbens beste spillere denne sesongen, har det vært et skuffende år for Manchester United. Nå venter VM på stjernespissen. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix
TØFF SESONG: Selv om Wayne Rooney har vært blant klubbens beste spillere denne sesongen, har det vært et skuffende år for Manchester United. Nå venter VM på stjernespissen. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix Vis mer

Tross hard medfart tok Coleen igjen til ordet og forsvarte lykkeønskningen. Både hun og ektemannen har nemlig selv vokst opp i Beatles-byen.

- Jeg støtter ektemannen min, men jeg har blitt oppdratt i en familie som støtter Liverpool. Jeg synes ikke det er så rart, skriver hun.

VM-klar Rooney selv var ikke involvert da Manchester United rundet av en skuffende sesong med 1-1 borte mot Southampton.

28-åringen har vært skadet den siste tiden, men Ryan Giggs bedyret så sent som fredag at spissen vil være klar til VM i Brasil.

Og med 17 mål og 10 målgivende pasninger i Premier League denne sesongen er det ingen tvil om at Roy Hodgson vil ha Rooney i så god form som mulig til Englands åpningskamp mot Italia den 14. juni.

UVANLIG KOST: Robin van Persie, Michael Carrick og Wayne Rooney ser alt annet enn lystige ut under kampen mot Liverpool på Old Trafford tidligere i vår. Liverpool vant kampen 3-0. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
UVANLIG KOST: Robin van Persie, Michael Carrick og Wayne Rooney ser alt annet enn lystige ut under kampen mot Liverpool på Old Trafford tidligere i vår. Liverpool vant kampen 3-0. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer